annasweeene Instagram
Za svaku priliku

U vrućim danima ne odvajamo se od prozirnih i lepršavih komada: Našle smo odlične modele iz aktualne ponude

Osim prozirnih sandala, cipela i modnih dodataka, ove su godine posebno popularni modni komadi s nekim zanimljivim detaljem poput veza, točkica ili životinjskog printa. Osim što privlače pažnju, mogu se nositi na apsolutno sve i dodatno istaknuti neki modni komad.

Ako vas prozirni modni dodaci i cipele baš i nisu oduševili, možda biste mogli dati šansu prozirnim haljinama, bluzama i suknjama. Iako su ovakvi komadi prije bili rezervirani samo kao pokrivalo za plažu ili za festivale poput Coachelle, danas se nose i u svakodnevnim kombinacijama pa čak i na posao.

Dakako, ovo je ipak još uvijek osjetljiv komad odjeće jer uz malo nepažnje cjelokupni dojam može postati neukusan, zato je važno paziti s čim ga kombinirate. Ako se radi o poslovnoj prilici, ispod prozirne haljine na točkice koja je osvojila modni svijet, odjenite neki topić i kratke hlače, dok za šetnju plažom nećete pogriješiti ako ispod takve haljine isfurate bodi.

Ista stvar je s prozirnim bluzama. Ako na sebi imaju neki print, ispod nje slobodno odjenite samo grudnjak, no, ako su potpuno prozirne, bolje je rješenje kombinirati ju s majicom na bretele i nekom zanimljivom suknjom i bermudama.

Što se tiče prozirnih suknji, one mogu biti zanimljiv dodatak kratkim hlačama ili mini suknjama za one koje žele dodatno prekriti noge, a opet ne žele da im bude vruće. Suknja od tila još više će doći do izražaja uz dodatak remena s velikom kopčom.

U galeriji vas čeka aktualna ponuda prozirnih modnih komada.

Linker
18. travanj 2024 06:24