Getty Images For Ermanno Scervin
vladavina odijela

Vrući trend: Pronašli smo 11 ženskih odijela u koja možete uskočiti već sad

Odijela su trend koji traje i neće se tako brzo maknuti s vrha najpopularnijih modnih kombinacija. Isplativa su investicija za svaki ormar te će barem jedan primjerak biti izbor za svaku priliku za koju se spremate.

Već nekoliko sezona odijela su postala must have komadi u ženskoj garderobi. Jednobojna ili s uzorkom, rađena od samta ili tvida, otkako su se pojavila na modnoj sceni i ušuljala u garderobu trendseterica odijela iz sezone u sezonu dobivaju novo zanimljivo lice, klasično s pomakom ili potpuno otkačeno.

Ne nose se samo na posao već i za svečanosti, kao i za casual kombinacije u koje možemo uskočiti svaki dan. Nekad rezerviran samo za muškarce, 'power suit' danas daje osjećaj moćnog stajlinga i u kombinacijama ulične mode izgleda odlično što pokazuju i fotografije s aktualnih tjedana mode te profili modnih blogerica. Obične i pomalo dosadne forme odijela koje smo preuzele iz muškog ormara dobile su trendi i ženstvena obilježja poput jarkih ili pastelnih boja, uzoraka od kojih je najpopularniji onaj karirani i zanimljivih krojeva. Da je odijelo odličan izbor za crveni tepih pokazuju strane, no i domaće zvijezde koje su prigrlile ovaj trend umjesto haljina. Franka Batelić, Nina Badrić i Marijana Batinić neke su od domaćih ljepotica koje ih obožavaju nositi.

 Franka Batelic promocija novog albuma S tobom, 17122018, foto: Ana Mihalic
Ana Mihalic

Poslovne hlače širokih nogavica i sako pomalo oversize kroja na dvostruko kopčanje jedan je od omiljenih verzija odijela u koje su spremno uskočile sve ljubiteljice ovog trenda u kojem ćemo uživati ovog proljeća. Profinjeni modeli s modernim pomakom u obliku upečatljivog detalja ili vibrantne boje također su izbor za narednu sezonu. Uz klasične modele od kojih će prevladavati oni u bijelim ili nježnim romantičnim bojama, tu su i oni koje će odabrati one nešto odvažnije dame poput Olivije Palermo koja je prošetala u crnom kožnom odijelu, a u ponudi se nalaze i modeli koje krasi popularan zmijski uzorak.

MILAN, ITALY - FEBRUARY 23: Olivia Palermo attends the Ermanno Scervino show at Milan Fashion Week Autumn/Winter 2019/20 on February 23, 2019 in Milan, Italy.  (Photo by Christian Vierig/Getty Images for Ermanno Scervino)
Getty Images For Ermanno Scervin

Pristajat će uz visoke potpetice, kitten cipele ili mules natikače, kao i uz tenisice, osobito one robusne koje vole nositi sve 'it' djevojke. Modnu inspiraciju pronađite na fotografijama, a aktualnu ponudu high street dućana donosimo u galeriji.

MILAN, ITALY - FEBRUARY 23: Tamara Kalinic attends the Ermanno Scervino show at Milan Fashion Week Autumn/Winter 2019/20 on February 23, 2019 in Milan, Italy.  (Photo by Christian Vierig/Getty Images for Ermanno Scervino)
Getty Images For Ermanno Scervin

Street Style
Street Style, Fall Winter 2019, Paris Fashion Week, France - 26 Feb 2019, Image: 416174090, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

MILAN, ITALY - FEBRUARY 23: Jessica Kahawaty attends the Ermanno Scervino show at Milan Fashion Week Autumn/Winter 2019/20 on February 23, 2019 in Milan, Italy.  (Photo by Claudio Lavenia/Getty Images For Ermanno Scervino)
Getty Images For Ermanno Scervin

Linker
18. travanj 2024 22:44