Profimedia, Thunder Press
Bikini sezona se bliži

Zaboravite badiće koje smo do sada nosili, ljeto 2018. donosi čak pet velikih hitova

Kupaći kostimi koji će preplaviti obalu noćna su mora žena koje žele postići ravnomjeran ten, ali su zato apsolutno neodoljivi...

Kupaći kostimi koji će preplaviti obalu noćna su mora žena koje žele postići ravnomjeran ten, ali su zato apsolutno neodoljivi...

Nadolazećeg ljeta plaža će biti šareno i uzbudljivo mjesto, puno originalnih kupaćih kostima.

Klasični bikiniji na vezanje pali su u drugi plan, no na ljestvicu vrućih hitova i dalje se nalaze jednodijelni kupaći kostimi koji su prošlog ljeta žarili i palili obalom.

Kostimi s natpisima više nisu u trendu, jednodijelni badić sada se nosi u profinjenijim izvedbama i na sto načina - s volanima, tankim i debelim naramenicama, izrezima, dekolteima, zanimljivim uzorcima....

Zara

ELFS

Žene koje imaju vitku figuru oduševit će kostimi s visoko rezanim nogavicama, kakve su nosili supermodeli devedesetih dok će one koje nikako ne uspijevaju učvrstiti trbuščić razveseliti povratak modela s visokim gaćicama, kakve je nosila Marilyn Monroe.

S takvim modelom ipak treba pripaziti jer bi mogao naglasiti ono što želite sakriti pa za skrivanje kilograma odaberite tamniju boju gaćica i grudnjak s volanima ili veselim dezenom.

ASOS

Iz naftalina se vratio i bardot izrez, nazvan po legendarnog Brigitte Bardot, koja je rado nosila haljine, bluze i topove s otvorenim ramenima. Takav kroj haljina i bluza odlično se prodaje u high street trgovinama, a preselio se i na odjeću za plažu pa ćete u mnogim kolekcijama vidjeti kupaće kostime sa 'spuštenim ramenima'. Ovaj kroj izvrstan je za žene kruškolike građe, no prava noćna mora za one koje žele ravnomjeran ten.

Na putovanju kroz prošlost, dizajneri su se dosjetili i streča, nagužvanog materijala koji je krajem osamdesetih i početkom devedesetih bio must-have, a koji je već prošle sezone najavio svoj povratak.

U stranim dućanima ovaj hit materijal pronaći ćete pod nazivom 'crinkle', a s obzirom da ga je prije nekoliko dana odjenula i Kim Kardashian, ne sumnjamo da će uskoro poletjeti s polica.

Želite li za nekoliko mjeseci zablistati u stilu prave trendseterice, prestanite preskakati teretanu te proučite naš popis najpopularnijih badića 2018.

Jednodijelni kupaći kostimi

Calzedonia
Zara

Pull&Bear

Kupaći kostimi s visokim gaćicama u retro stilu

Zara

Calzedonia
Calzedonia

Badići s bardot izrezima

Bershka

ASOS

Streč badići

16-4-2018

Kim Kardashian bikini selfie 

Pictured: Kim Kardashian, Image: 368682380, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Planet
Profimedia, Planet

ASOS

ASOS

Visok izrez na kukovima, u stilu supermodela devedesetih

ASOS
ASOS

ASOS

Volani na sto načina

Mango

Bershka

Calzedonia

Linker
26. travanj 2024 12:45