Promo Naf Naf
i korana ga nosi

Zaboravite na vjenčanice: U kombinezonu pred oltar

Prije nekoliko godina kombinezon je bio iznimka na koju bi se odlučila tek pokoja mladenka, ali s vremenom je postao vrlo poželjan - gotovo jednako kao i kratke vjenčanice. Iako su ga dosad većinom nosile gošće na vjenčanju, čini se kako će mu nova sezona donijeti još veću popularnost.

Prije nekoliko godina kombinezon je bio iznimka na koju bi se odlučila tek pokoja mladenka, ali s vremenom je postao vrlo poželjan - gotovo jednako kao i kratke vjenčanice. Iako su ga dosad većinom nosile gošće na vjenčanju, čini se kako će mu nova sezona donijeti još veću popularnost.

Iako još uvijek nije ni približno poželjan kao klasična vjenčanica, kombinezon je ovog puta našao mjesto u većini kolekcija na Bridal Fashion Weeku u New Yorku i postao alternativa klasici jednako poželjna kao i kratka vjenčanica. Komad koji će se svidjeti netradicionalnim mladenkama još je 2014. za svoje vjenčanje odabrala glazbenica Solange, mlađa sestra mnogo popularnije pjevačice Beyonce. Njoj je kombinezon bio drugi outfit za vjenčanje, a odabrala je bijelu kreaciju dizajnerice Stephanie Rolland.

NEW ORLEANS, LA - NOVEMBER 16: Musician Solange Knowles (wearing a pre-ceremony ensemble by Stephane Rolland) and her fiance, music video director Alan Ferguson, ride bicycles on the streets of the French Quarter en route to their wedding ceremony at the Marigny Opera House on November 16, 2014 in New Orleans, Louisiana. (Photo by Josh Brastead/WireImage)
WireImage
Solange sa suprugom Alanom Fergusonom na vjenčanju 2014. godine

Upravo je njezin kombinezon s plaštem dodatno popularizirao taj odjevni predmet, za koji mnoge nisu mogle niti zamisliti da bi bio odličan za odlazak pred oltar. S obzirom na to da dolazi u različitim verzijama - od materijala, do širine nogavica i zanimljivih detalja koji mu dodaju na prijeko potrebnoj eleganciji za važan dan, više nije problem pronaći idealan kombinezon za svaku ženu. Naravno, za vjenčanje su najpoželjniji oni koji su "začinjeni" čipkom, velikom mašnom ili šljokicama pa su jednako zavodljivi kao i haljine. Jedan takav kombinezon isprobala je i Korana Gvozdić, koja sa svojim zaručnikom, komičarem Ivanom Šarićem u dogledno vrijeme planira svadbu. Ona je uskočila u kombinezon brenda Naf Naf čija je jednostavnost "prekinuta" metalik remenom.

Korana Gvozdić u kombinezonu Naf Naf

Carolina Herrera

Viktor & Rolf

, Image: 363772317, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy
Kombinezon s londonskog tjedna bridal mode

Gala by Galia Lahav

Iako nije poželjan poput klasične vjenčanice, njegova cijena isto može "odletjeti u nebo", ali dobrih alternativa može se naći i u high street ponudi. Pogledajte sedam komada koje smo pronašli!

Satenski kombinezon Stella McCartney, 1895 eura, Net-a-Porter

eNVy room

Kombinezon Max Mara, 1350 eura

Temperley London, 995 eura, Farfetch

Mango, 449,90 kn

Massimo Dutti, 949 kn

Kombinezon H&M, 59,99 eura

Linker
26. travanj 2024 04:55