Od suknji do nakita

Zara ima najljepšu proljetnu kolekciju u kojoj dominira cvijeće: Zaljubili smo se u ovih nekoliko komada

Jedan od najvećih modnih trendova prošle godine svakako su bile pastelne boje u kombinaciji sa cvijećem, a sudeći prema kolekcijama poznatih high street brendova, nosit ćemo ih i ove godine. Nova Zarina kolekcija odiše romantikom i komadima kojima možemo 'razbuditi' naš uspavan modni stil.

Čim se približi proljeće, brendovi počinju izbacivati nove kolekcije, u kojima barem nekoliko odjevnih predmeta mora biti ukrašeno ultimativnim uzorkom toplijih dana - cvijećem. Čak i ako ga ne volite, trebali biste mu dati šansu jer može izgledati vrlo elegantno, naravno, ovisno o tome kako ga kombinirate.

Upravo je cvijeće glavni lajtmotiv nove Zarine kolekcije koja odiše romantikom, ležernošću, volanima i pastelnim bojama koje će i ove godine biti jedan od najvećih trendova, bilo na haljinama, odijelima ili modnim dodacima.

Zara
Zara cvjetna haljina s volanima, 399,90 kuna

Čak i samo ime kolekcije, "Lost Garden" simbolizira buđenje prirode, a time i odbacivanje pretamnih nijansi odjeće i teških materijala te prelazak na lepršave komade i svjetlije boje koje će se savršeno uklopiti u proljetni pejzaž.

Osim haljina, topića i suknji s cvjetnim motivima, u kolekciji se mogu naći i jednobojni komadi poput sako s peplumom, bijelih bluza s volanima i plisiranih suknji s lagano bisernim odsjajem koje će neki topić s cvijećem odlično istaknuti. U galeriji pogledajte neke od najboljih komada po našem izboru!

Linker
18. travanj 2024 20:04