MODNI DODATAK

Zimske rukavice za šik styling svaki dan

Zima je idealno vrijeme za sve obožavatelje modnih dodataka jer je izbor tada još veći. Kape, šalovi i rukavice odlični su komadi kojima možete "začiniti" svaku kombinaciju, a osim toga griju i štite kožu od ledenog zraka koji je isušuje.

S obzirom na to da kapute i debele jakne ne kupujemo svake godine, svoju postojeću zimsku garderobu najjednostavnije možemo obnoviti zimskim dodacima. Zahvaljujući njima možete mijenjati svoje dnevne lookove i isprobati nove trendove bez da vaš novčanik to "osjeti". O divnim velikim šalovima i toplim kapama već smo pisali, a sada je stiglo vrijeme i za rukavice. Naše ruke najviše su izložene hladnoći i najčešće nastradaju od ozeblina, zbog čega je, osim mazanja kremom, vrlo važno zaštititi ih i odjećom. Tu nastupaju rukavice – od kožnatih, koje su najelegantnije i idealne za kombiniranje s kaputom, pa sve do razigranih pletenih koje će ugrijati ruke, a najbolje se slažu s debelom pernatom jaknom.

Naravno, za sve one posebno zimogrozne, a koji se ne odvajaju od svojeg pametnog mobitela tu su smart touch rukavice zahvaljujući kojima ćete tipkati bez brige da će vam se prsti smrznuti!

Smart touch rukavica istovremeno griju ruke i omogućavaju korištenje pametnog mobitela

Upravo takve koje će vas grijati dok surfate možete kupiti uz magazin Gloria koji je na kioscima od 15. prosinca po cijeni od 49,90 kuna!

Linker
19. travanj 2024 17:04