Getty Images
za party do jutra

Znamo kako zablistati na blagdanskom partyju! Imamo 5 kombinacija na koje nećete potrošiti pola plaće

Bilo da se spremate za uredski party, svečani domijenak ili izlazak za Božić ili Novu godinu, vjerojatno vas muči jedno pitanje - koja modna kombinacija će ove godine biti dobitna?

I same se to pitamo - ponuda brendova popularnih trgovina kao da je svečanija i bogatijano ikad - police i izlozi trgovina puni su šljokica, raskošnih materijala poput baršuna, sjajnih metaliziranih topova i mini haljina, kao i svečanih komada ukrašenih s perlicama, perjem ili resicama. Sigurno je da ćemo novu dekadu dočekati u blještavilu i sjaju boja kao što su zlatna, srebrna, svečane crna i crvena te ljubičasta ili ružičasta, ipak, što točno odabrati može zadati glavobolje.

Mini haljine i ultra kratke suknje 2019. godine su ponovno postale modni hit. Haljine otkrivaju noge, a zatvaraju dekolte i naglašavaju ramena, dok se suknje, često ukrašene zaigranim volanima nose uz razne inačice topova, također naglašenih rukava, pufastih detalja ili asimetričnih krojeva. I dok ćemo mini haljine odabrati za slavlje poput onoga na novogodišnju noć, za prigode poput blagdanskog partyja ili uredske zabave okrenut ćemo se svečanim hlačama ili midi suknjama sa šljokicama. Prigodan festivalski look bit će hlače uz cipele ili sandale na visoku petu te uz svečani i upečatljivi model topića, odnosno bluze, što nam čini jednu od modnih kombinacija u koju ćemo uskočiti ovih dana. Ako vam nedostaje inspiracije, složili smo tri stajlinga uz hlače za sve one koje nisu tim haljina, te jedan uz satensku slip i midi suknju.

Party sezona može krenuti: Imamo najotkačenije cipele na petu u kojima ćete plesati cijelu noć

Hlače visokog kroja i top metaliziranog sjaja

Metalizirani top Zara (200 kn), hlače s naborima Zara (230 kn), torbica Zara (180 kn), cipele na petu Stradivarius (200 kn)

Hlače 'balon' kroja i doza raskoša uz perje

Top s umjetnim perjem Zara (200 kn), hlače širokog kroja Bershka (170 kn), torbica Stradivarius (100 kn), salonke s ukrasom Reserved (250 kn)

Povratak u prošlost uz šik trapezice i šljokice

Crop top sa šljokicama Zara (200 kn), hlače zvonolikih nogavica (200 kn), torbica Reserved (140 kn), sandale Bershka (180 kn)

Puf rukavi, til i pliš: Party topovi ljepši su nego ikada, imamo najljepših 16 modela

Spoj senzualnog i trendi u slip haljini i jakni na resice

Slip haljina H&M (370 kn), jakna s resicama Bershka (300 kn), torbica Zara (300 kn) i sandale Zara (350 kn)

Zlatni sjaj za party do jutra

Top s naglašenim rukavima Zara (200 kn), suknja sa šljokicama H&M (300 kn) i sandale na platformu Zara (350 kn)

Linker
10. travanj 2024 07:27