Rachel Weisz ide na večeru
 Splash News
Žena u crvenom

Trudnoća na pragu pedesete: Glumica privlači pažnju u dugoj crvenoj haljini i štiklama

Ovih dana dobar dio pažnje je na slavnoj glumici Rachel Weisz koja blista od sreće nakon što svijetu objavila da s čovjekom svog života čeka dijete, a svojim stajlinzima svim trudnicama svijeta dijeli modne lekcije.

Oskarovka Rachel Weisz (48) najprije je iznenadila novinare New York Timesa, a zatim i cijeli svijet. Kada su joj tijekom intervjua prošlog petka komplimentirali kako u posljednje vrijeme 'zrači posebnim sjajem', otkrila im je da sa suprugom Danielom Craigom (50) čeka dijete.

'Muž i ja smo presretni! Stiže nam naš mali čovjek i ne možemo dočekati da upoznamo nju ili njega! Ova trudnoća pravo je čudo!', izjavila je engleska glumica i oskarovka, koja je prošli mjesec napunila 48 godina.

Rachel Weisz and Daniel Craig
Night of Opportunity Gala, New York, USA - 09 Apr 2018, Image: 368130527, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features
Rachel Weisz i Daniel Craig na partyju

Ljubavna priča Davida i Rachel je nevjerojatna. Najprije su godinama bili prijatelji, a onda su na setu, glumeći bračni par, shvatili da više ne mogu kontrolirati emocije.

'Nikada se nisam mislila udati. Mislila sam da su romantične priče patetične i besmislene, a onda mi se dogodilo da sam se udala u zrelim godina.', rekla je Rachel jednom prilikom koja se sada napokon veseli i ulozi majke.

Lijepa trudnica zablistala je u crvenoj maksi haljini s volanom. Britanskoj glumici drugo stanje savršeno pristaje, a svoj trbuh ponosno je istaknula pojasom u istom tonu. Uz dugu haljinu je iskombinirala zlatne sandale s block petom, a cijeli stajling je digla i nestašnim kovrčama koje se ove sezone vraćaju na velika vrata.

Rachel Weisz shows off her baby bump in a red dress as leaving the 92Y in New York City
<P>
Pictured: Rachel Weisz
<B>Ref: SPL1686740  240418  </B><BR/>
Picture by: Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Splash News
Trudna Rachel u crvenoj haljini

Linker
15. travanj 2024 15:45