FOX

FOX najavljuje početak šeste sezone serije ''ŽIVI MRTVACI''

FOX International Channels najavljuje premijeru šeste sezone serije '' Živi mrtvaci“, koja će početi s prikazivanjem na FOX kanalu 12. listopada, u više od 125 zemalja istovremeno, prvom epizodom u trajanju od 90min. Nova sezona sastoji se od 16 epizoda koje će se prikazivati u dva dijela; prvih osam epizoda će krenuti s prikazivanjem 12. listopada, dok će finalnih osam epizoda biti emitirane u veljači 2016. godine.

„Živi mrtvaci“ kao najgledanija serija u povijesti kablovske televizije postala je globalni fenomen te pokrenula brojne rasprave i istraživanja koja pokušavaju odgonetnuti u čemu je tajna uspjeha ovog serijala koji milijune fanova diljem svijeta drži prikovane za TV ekrane. Odlična horor priča temeljena na stripu i pretočena u TV seriju u kojoj je nasilje prikazano samo kao posljedica zombie apokalipse, priča nam priču o ljudskim odnosima i moralnim dilemama u situaciji kada je borba za vlastiti život svakodnevica.

Šesta sezona serijala suočava Ricka Grimesa i preživjele sa činjenicom da se moraju izboriti za više od pukog preživljavanja. Linija između dobra i zla postaje sve tanja. Potraga za ostatkom ljudskosti u sebi i oko sebe, još je jedna borba koja ih očekuje.

Trailer predstavljen na Comic-Conu u San Diegu otkriva da nas u prvoj epizodi nove sezone očekuje nastavak priče nakon masakra u Alexandriji i ponovnog susreta starih prijatelja Ricka i Morgana.

„Ovo je sada u potpunosti drugačiji Rick ali i drugačiji Morgan, pa će tako i njihov odnos biti sasvim drugačiji. Sve ovisi o njima, hoće li raditi zajedno ili ne i to će biti vrlo važan dio nove sezone“ rekao je Kirkman.

Stari stanovnici Alexandrije su i dalje nepovjerljivi prema pridošlima tako da niti u novoj sezoni u gradu-utvrdi neće biti mirno, a Rick će ući u novi sukob sa bliskim prijateljem koji će dodatno otežati borbu s neprestano navirućim zombijima.

U glavnim ulogama igraju: Andrew Lincoln kao Rick Grimes; Steven Yeun kao Glenn; Norman Reedus kao Daryl Dixon; Chandler Riggs kao Carl; Lauren Cohan kao Maggie; Danai Gurira kao Michonne; Melissa McBride kao Carol; Sonequa-Martin Green kao Sasha i Michael Cudlitz kao Abraham.

Producenti serije su Scott M. Gimple, Kirkman, Gale Anne Hurd, David Alpert, Greg Nicotero i Tom Luse.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 19:02