Europa92

150.000 razloga zašto

Trebaš traperice? Ne znaš koja si veličina, što je to fit i koji ti najbolje stoji? Ne brini, jer imamo rješenje za tebe. Dođi u jednu od 39 Europa92 poslovnica i naši Jeans experti će ti pomoći pronaći savršene traperice za tebe.

Upravo to su napravili g. Kraljić i gđica. Matić kojima smo pronašli savršene traperice, te koji su postali sretni dobitnici istih povodom obilježavanja 150.000-tih prodanih pari traperica u Europi92 u 2017. godini.

“Povodom ove značajne brojke od 150.000 prodanih pari traperica, te činjenice da smo taj rezultat ostvarili u Prosincu, koji je ujedno i mjesec darivanja, odlučili smo nagraditi nasumično odabrane kupce, te iznenaditi ih besplatnom kupnjom na što su oni reagirali van svih naših očekivanja. Veoma nam je drago što smo uspjeli ugodno iznenaditi i izmamili osmjehe na lice naših kupaca, te ih usrećiti u ovo predblagdansko vrijeme.” - Eduard Beg, Voditelj marketinga Europa92

S obzirom da Europa92 svojih poslovnica ima diljem Lijepe naše ali i Slovenije, kupci često budu iz drugih gradova i mjesta ali i iz okolnih država. Upravo je tako stigao i jedan od naših sretnih dobitnika novih traperica i poklon bona g. Josip Kraljić koji dolazi iz Varaždina. Sasvim slučajno je ušao u jednu od poslovnica na zapadnom dijelu Zagreba, te ostao ugodno iznenađen, presretan i uzbuđen jer je, kako kaže, ovo prvi put u životu da je nešto dobio ili osvojio.

Europa92
Pobjednici

Druga sretna dobitnica je gđica. Karla Matić koja se od uzbuđenja i sreće nije mogla smiriti kako bi u miru ispunila pristupnicu u Europa92 nagradni Loyalty klub. Obožava traperice i stalno je u njima ali problemi s fitom i odabirom odgovarajućih traperica zadavali su joj glavobolje. Dolaskom u Europa92 poslovnicu Jeans experti odmah su joj pronašli ne jedne već dvoje traperica koje je htjela kupiti ali koje su joj se naravno ovom prigodom poklonile.

Linker
18. travanj 2024 08:07