DIESEL PRE SPRING 2019

After party se seli u carstvo underground scene - Berlin

  • 23.01.2019. u 11:43

  • Autor:
    • Promo

Snažan duh Berlina prožima kolekciju za proljeće 2019. Iako zima prevladava kroz tešku tkaninu i estetikom, dolazak proljeća vidljiv je u svijetlim bojama i printevima. Kolekcija je dizajnirana za slojevito oblačenje. Fokus je na grafičkim elementima za muškarce i žene, poput motiva “AESTHETIC”. Sveukupni učinak je techno after party clubbing.

Ženska kolekcija uključuje : crop hudije i haljine, te majice s rezom sa strane i na rukavima ( vidljiv kod Diesel Denim Division logo majici). Također u kolekciji su prisutne kožne jakne s metalik tretmanima, isprane košulje i  bomber jakne s vezom. Muška kolekcija donosi oversized traper jakne, satenske jakne, pulovere i majice sa snažnim printom.

Kada govorimo o traperu: Diesel oznaka dobiva nadogradnju, isprani efekti, vintage tretmani, svjetlije boje, i novi modeli ( 6 novih modela u muškoj i ženskoj kolekciji).

Kod modnih dodataka ženska linija “West”  s čizmama iznad koljena dolazi u traper verziji te nova “Schirocco” grupacija - kombinacija tenisice i platforme.

Muška linija donosi novitete: “Vaiont”, chunky model s duplom potplatom u više materijala i “Padola” tenisicu. Šarene kape i oversized torbe upotpunjavaju liniju modnih dodataka.

promo
 

Party ne mora prestati samo zato što zima prolazi.

Tagovi