Antonija Stupar Jurkin zbog jedne će stvari pamtiti ovogodišnje skijanje

Voditeljica Antonija Stupar Jurkin uspjela je na nekoliko dana pobjeći na obiteljski zimski odmor u austrijski Obertauern, koji će posebno pamtiti jer su sin Ivano i kći Paola prvi put stali na skije.

"Djeci je ovo prvi odmor na skijalištu. Jako smo zadovoljni koliko su zainteresirani za skijanje i stvarno su ga odlično savladali. Suprug je odličan skijaš pa je stvarno dao sve od sebe da ih nauči", govori Antonija Stupar Jurkin, koja je s obitelji izabrala jedno od najomiljenijih austrijskih skijališta i Valamar Obertauern hotel. Skijanje u Alpama oduvijek joj je bila velika želja iako priznaje da izbjegava teže staze.

"Uvijek se malo bojim, ali mi, sve u svemu, ide sasvim dobro. Ne usuđujem se još ići na teže staze, no dovoljno mi je što zajedno možemo uživati u ovom predivnom zimskom sportu", priča voditeljica.

Za hotel Valamar Obertauern obitelj se odlučila jer se nalazi u Alpama i bili su sigurni da će biti snijega, samo je tri i pol sata vožnje autom udaljen od Zagreba i ima brojne sadržaje za obitelj i opuštanje.

"Djeca znaju postati nestrpljiva tijekom putovanja, pa je blizina Obertauerna ogromna prednost. Istodobno, Valamar nudi odličnu igraonicu i animaciju u Maro klubu", objašnjava Antonija Stupar Jurkin i dodaje kako je hotel smješten u samom srcu Obertauerna, tako da praktički na skijama mogu izaći iz hotela, što je velika prednost na odmoru s djecom. Auto su odmah parkirali u garaži hotela i prednost je što im niti ne treba tijekom odmora.

"Dobro smo istražili kamo idemo, ali svejedno smo iznenađeni destinacijom, ponudom i hotelom, u kojem gotovo svi govore hrvatski, tako da se osjećamo kao da smo doma. Dan započinjemo doručkom i odmah krećemo u akciju sa skijanjem i istraživanjem. Zasad se zbog djece držimo plavih, lakših staza, kojih ima napretek. Na snijegu dan brzo proleti, a onda poslijepodne slijedi opuštanje u wellness zoni, u koju do 18 sati mogu i djeca. Nakon toga idemo na večeru. Djeca se zatim odlaze igrati u Maro klub, a suprug i ja uživamo u lobbyju", opisuje Antonija dan u Alpama.

View this post on Instagram

Kakav dan! #justchillin prije vecere

A post shared by Antonija Stupar Jurkin (@antonija_stupar_jurkin) on

Između ostalog, oduševio ju je wellness centar koji nudi relax zonu i sve vrste sauna i masaža, ali i Maro klub s kino kutkom i zabavnom zonom, za koje je sigurna da se njezina djeca u njima izvrsno provode, a pritom su pod nadzorom animatora. U hotelu je i odličan restoran.

"Stvarno smo oduševljeni time koliko je hotel prilagođen obiteljskom odmoru. Destinacija je odlična zbog blizine i pravog austrijskog iskustva alpskog skijanja. Kao i uvijek, spremili smo se relativno brzo, ali i prekomjerno jer mene uvijek muči ono ‘što ako’. Svu opremu za skijanje ponijeli smo sa sobom iako se sve može unajmiti u hotelu", otkriva nam voditeljica, koja se ubrzo vraća poslovnim obavezama.

Linker
25. travanj 2024 09:16