BALANS DUHA I TIJELA

&Ballet , Andrea Solomun, Dance Center Andrea's Room

Na internetskim bespućima nedavno se pojavila stranica www.andballet.eu, a u samom centru Zagreba, točnije na adresi Berislavićeva 21 u prostorima DANCE CENTER ANDREA'S ROOM plesnog studija, sve su veće gužve. Andrea Solomun, balerina, plesna pedagoginja, koreografkinja i trenerica pokrenula je novi autorski, izvorno hrvatski program &BALLET.

Program je to za svakoga neovisno o dobi, fizičkim predispozicijama, zdravstvenim tegobama ili spolu. Aktivnost je to koja balansira duh i tijelo kako bi se postigli optimalni rezultati.

Nakon višegodišnjeg iskustva bavljenja tijelom odnosno njegovom funkcionalnošću i drugim odrednicama koje ga čine zdravim, Andrea se odlučila da ono što je još 2015. započeto, sad dobije i službeni naziv kojim se daje na raspolaganje ne samo onima koji žele vježbati nego i onima koji žele postati treneri i time ostvarivati i samostalne karijere pod imenom &BALLET.

Inovativni koncept uključuje ne samo vježbače i moguće trenere nego je obogaćen i ponudom dizajnerski osmišljene odjeće za vježbanje čime je brendiranje zaokruženo u svojoj cjelini i spremno nakon osvajanja domaćeg tržišta i na osvajanje područja izvan granica Hrvatske.

Svi koji su oduvijek htjeli naučiti plesati balet i kretati se graciozno kao prave balerine sad su dobili priliku unutar jedinog baletnog programa koji je usklađen sa državnom baletnom školom ali jedinstveno prilagođen svakom.

&BALLET je hrvatski program za svjetska tržišta i kao tako ambiciozan prepoznat je već od brojnih polaznika raspoređenih u grupe za koje se stalno traži mjesto više, a sve zbog neospornih vidljivih rezultata.

Polaznici njime izgrađuju snagu, fleksibilnost i mobilnost. Poboljšavaju rad moždanih funkcija. Rješavaju zdravstvene tegobe i disbalanse. Izgrađuju kondiciju i istančanu formu. Program im je edukativan ali i zabavan jer postaje temeljem brojnih prijateljstva. Za svakog je!

Ono što Andrea naglašava u svom radu i življenja, a polaznici kroz program ostvaruju, sažeo je &BALLET u prepoznatljiv hešteg na društvenim mrežama #selfloveandballet čime se želi naglasiti važnost zdrave ljubavi prema sebi i svom tijelu… Prema izbalansiranom življenju i skladu duha i tijela!

Informacije, inspiraciju i motivaciju osim na samoj web stranici www.andballet.eu možete pronaći i na profilima &BALLET-a na društvenim mrežama FACEBOOK i INSTAGRAM.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti i preko mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i(li) na broj 0981637627.

Narančasta ljubav prema vama i baletu zapravo prava (r)evolucija u razvoju duha i tijela krenula je u osvajanje Zagreba, Hrvatske i svijeta. Budite dio &BALLET obitelji i donesite najbolju odluku za svoj um i tijelo! Izgradite najbolju verziju sebe koja misli i živi izbalansirano!

Linker
22. travanj 2024 13:58