BIPA Backstage PRO – nova era odnosa s kupcima

Za pobjednice nagradnog natječaja na BIPA Backstage Instagram profilu, popularni lanac drogerija osmislio je niz edukacija na temu njege kože

Nikad nije prekasno početi s pravilnom njegom kože, posebice u zimskim mjesecima kada niske temperature i oštri vremenski uvjeti predstavljaju poseban izazov. S tim ciljem osmišljen je BIPA Backstage PRO, niz tematskih radionica koje se pod vodstvom vizažistica održavaju jednom mjesečno u prostorijama BIPA Backstagea, a pokrivaju najnovije trendove i zahtijeve vezane uz optimalnu njege kože.

Kako postati sudionica ovih radionica? Jednostavno, prijavom na nagradni natječaj koji se održava na službenom Instagram profilu BIPA Backstagea, a sretnih 10 dobitnica osvaja besplatnu radionicu na kojoj će moći naučiti sve što ih zanima o potrebama kože i najboljoj njezi u svako doba godine.

Posebnost radionice je i individualni pristup svakoj polaznici, kojima vizažistice pomažu savjetima kako pravilno nanijeti preparativnu kozmetiku te otkloniti probleme kože s kojima se svakodnevno suočavaju.

„Edukacije poput Backstage PRO trend su među svjetskim kozmetičkim divovima, no BIPA je odlučila dodatno izaći u susret svojim kupcima i ponuditi im ovako ekskluzivan pristup najboljoj njezi kože potpuno besplatno. Na ovaj način nastojimo ostvariti što bolju povezanost sa korisnicima te postati njihovi savjetnici u pitanjima zdravlja i ljepote“ – izjavila je Tina Jurjević voditeljica prodaje BIPE.

Sljedeća Backstage PRO radionica na rasporedu je 27. siječnja 2020. godine.

Linker
25. travanj 2024 08:56