Black Friday 2019. donosi sjajne ponude u Galleria Business centru

Otvorite svoj kalendar i pod datume 29.11. i 30.11. upišite BLACK FRIDAY, pod mjesto događanja GALLERIA BUSINESS CENTER, Iblerov trg 10 u Zagrebu, a u napomenu svakako upišite Najbolji shopping i gastro doživljaj u centru grada.

Ne trebate se izgubiti u ogromnom shopping centru ili se gurati kroz gradsku gužvu da bi pronašli idealne odjevne kombinacije za sebe, popili finu kavicu ili uživali u doručku, brunchu ili ukusnom ručku uz času vina. Samo prošećite pet minuta od glavnog trga do nas ili parkirajte auto u garaži Galleria Business Centra i vaš idealan BLACK FRIDAY dan može započeti!

Prije kupovine uživajte u američkom doručku i brunchu u CENTRO restoranu na etaži - 1, birajte između američkih palačinki, toasta, omleta ili poširanih jaja, otvoreni su od 7:30 h.

Ako ste u potrazi za idealnom jesensko/zimskom odjevnom kombinacijom i ne želite u gradu susresti još 10 djevojaka u istima, obiđite slijedeće FASHION trgovine u prizemlju Galleria Business Centra.

BE DIFFERENT, 20 % popusta na cijeli asortiman.

BOOTIQUE, 20 % popusta na pravo krzno.

BURLINGTON popust do 50 % na dio asortimana.

IMME STORE, 30 % popusta na cjelokupni asortiman.

MODESTA materijali, 20 % popusta na sve osim štofa i teške svile

OCEAN, 50 % popusta na kupaće kostime, 70 % popusta na donje rublje i 20 % popusta na preostali asortiman.

PENTI, 20 % na cjelokupni asortiman.

STYLE PARIS, do 40 % popusta na cjelokupni asortiman.

Za svoje klince i klinceze kupite moderne odjevne kombinacije na popustu od 20 % u IDEXE trgovini, a svoje muškarce razveselite poklonom iz GALILEA gdje nude popust do 70 % na cjelokupni asortiman.

Cipela glavu čuva, a torba stil. Svoju modnu priču zaokružite modernim torbama i elegantnom obućom. Popuste su pripremili ROSSINI, 10 % popusta na kartice i 25 % popusta na gotovinu, PRESTIGE nudi dodatnih 10 % popusta na novu kolekciju, PASSAGE 10 % popusta na novu kolekciju koja je već snižene 30 % i ROBERTO BOTTICELLI nudi do 30 % popusta na dio asortimana.

Vrijeme darivanja je pred vratima! Osigurajte se na vrijeme i najljepše božićne poklone kupite po sniženim cijenama. ZLATARNA VILLI daruje do 50 % popusta na srebro i do 20 % popusta na zlatni nakit. Za one koji uvijek žure, idealan poklon je sat, a u HETA trgovini daruju popust do 30 % na redovni asortiman i 60 % popusta na određeni dio asortimana.

Idealan dar je i vrhunska kozmetika iz L'OCCITANE trgovine koja daruje 15 % popusta na cjelokupni asortiman i 20 % popusta na kupovinu iznad 350 kn, te vrhunska kozmetika AFRODITA koju možete kupiti u AFRODITA SHOPU i AFRODITA BEAUTY CENTRU na popust od 20 %.

Budite zdravi i u trgovini ODABERI ZDRAVLJE na etaži -1 cjelokupni asortiman biljne kozmetike, čajeva, tinktura i dodataka prehrani kupite po sniženim cijenama.

Ako ste došli u pratnji svog kućnog ljubimca, jer i oni su dobrodošli u Galleria Business Center, počastite ih kupovinom u PET HOME SHOPU po cijenama sniženim 20 % na hranu i 30 % na svu opremu za kućne ljubimce.

Za kraj se opustite i počastite, jer ste kupujući u danima BLACK FRIDAY zapravo uštedili i uživajte u kuhanom vinu ili rum punchu u CAFFE BAR OPERA. Ljubitelji prave turske kave svoje mjesto naći će u ugodnom okruženju KORZO kafića, a u CAFFE BARU FERAX kavopije su došle na svoje, jer ta dva dana nude sve kave za 7 kn. Kada ogladnite svoje mjesto pronađite u ugodnom ambijentu CENTRO RESTORANA na etaži -1 gdje pripremaju ukusne i svježe obroke poput woka, zdravih salata, sočnih hamburgera, domaćih variva i za BLACK FRIDAY poklanjaju 15 % popusta na hranu.

Mi jedva čekamo BLACK FRIDAY U GALLERIA BUSINESS CENTRU, a vi?

RADNO VRIJEME

Trgovine: ponedjeljak – subota 09:00 – 21:00 h
Ugostiteljstvo: ponedjeljak – nedjelja 07:00 – 23:00 h

www.importannegalleria.hr

Linker
20. travanj 2024 08:48