Whittemore House Hair Paint - Blond revolucija iz New Yorka

Recite bye, bye folijama, trakama i svim ostalim pomagalima za pramenove

U Hrvatsku je stigao revolucionarni proizvod koji će oduševiti pobornike dinamičnih tehnika uređenja kose, a posebice strastvene blondine.

Novitet za plavuše dolazi iz poznatog njujorškog frizerskog salona WHITTEMORE HOUSE, a osmislili su ga vlasnici i ujedno virtuozi za koloristiku kose Victoria Hunter i Larry Raspanti. Proizvod je posebno konstruiran za iscrtavanje po kosi te nam predstavlja inovativnu tehniku nazvanu HAIR PAINTING. Mogućnost izrade pramenova nadmašuje sve do sada poznate proizvode. Frizerima omogučuje kreacije bez granica i sve to u vrlo kratkom vremenu. Zbog lakoće primjene odlično je prihvaćen među vrhunskim frizerima poput Kien Hoang-a, a njegove kreacije možete popratiti na NEW YORK Fashion week-u

WHITTEMORE HOUSE HAIR PAINTING LIGHTENING POWDER Hi Tech je proizvod sa anti age tehnologijom koji omogućava sve poznate tehnike pramenova. Posebna pažnja posvećena je stanju kose nakon blajhanja. Glavni sastojak su glina i kristali molekule šećera ( 70%), koji ujedno rade na strukturi jačanja kose 72 sata nakon tretmana. Kako se radi o 100% prirodnom proizvodu premium kvalitete ne začuđuje suradnja baš sa vlasnicom frizerskog salona SCH&SCHKE, Gogom Belančić koja isključivo koristi prirodne i organski certificirane proizvode za njegu kose.

Frizeri su dobili proizvod koji daje mogućnost stvaranja novih tehnika pramenova pa ako vas iznenadi neobičan naziv izrade pramenova (osunčana banana, pješčana pašteta ili ponoćna šljiva, možda samo majoneza) najvjerojatnije je baš tu novu tehniku omogućio WHITTEMORE HOUSE HAIR PAINTING LIGHTENING POWDER.

Detaljnije informacije o ovom revolucionarnom proizvodu za uređenje kose potražite na info Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj mobitela: 0916220008

@whittemorehouse

Tekst: Lara Kvesić

Linker
15. travanj 2024 23:08