Božićni beauty setovi koji će oduševiti sve skin care ovisnike

Omiljeni kozmetički brend predstavlja i dva noviteta: Vitaminsku kremu C i Peptidnu kremu P koje su dostupne samo u setovima

Pred nama je jedno od najljepših razdoblja u godini, a osim što u ovo blagdansko vrijeme uživamo u magičnoj atmosferi prekrasno uređenih gradova i družimo se s dragim nam ljudima, uživamo i u darivanju odnosno primanju poklona od naših najdražih. Ako ste i vi među onima kojima često ponestane inspiracije što pokloniti, iz Olivala stiže pravo rješenje: Olival Professional setovi.

Mnogima omiljeni Vitaminski serum C i Peptidni serum P u blagdanskim setovima dolaze s novitetima: Vitaminskom kremom C ili Peptidnom kremom P i omiljenim beauty gadgetom brojnih influencerica: valjkom od žada kao gratis poklonom.

Od početka godine kada su lansirani, Olivalovi Professional serumi stekli su kultni status. Vitaminski serum C učvršćuje tonus kože i idealan je za osobe s prvim borama ili nepravilnostima kao što su postupalne mrlje, a Peptidni serum P sadrži nekoliko kombinacija peptida koje pojačavaju obnovu kože i bolju elastičnost te je idealan za osobe koje već imaju vidljive bore.

Vitaminska krema C i Peptidna krema P novitet su na tržištu i trenutno su dostupne isključivo u blagdanskim setovima. Upravo ovim potezom, Olivalovi stručnjaci željeli su naglasiti važnost hidratacije i hranjivije njege kože lica u hladnijim danima. Vitaminska i Peptidna krema u svom sastavu sadrže aktivne tvari te ulja badema i makadamije koji sinergijski pojačavaju apsorpciju seruma i djelovanje aktivnica u samim serumima (vitamina C u obliku natrij askorbil fosfata te peptida).

Osim što pojačavaju djelovanje aktivnih tvari iz seruma, istovremeno “zaključavaju” vlagu u kožu čime sprječavaju daljnje isušivanje, gubitak vlage i štite je od vanjskih utjecaja što je posebno važno u ovom hladnom periodu godine.

Izuzetno su pogodne kao podloga za make-up jer su svilenkaste teksture koja se brzo upija.

Valjak od žada primjenjivao se još u drevnoj kineskoj medicini jer se vjerovalo da žad ima moć izvući negativnu energiju i pružiti ravnotežu tijelu, a hladnu masažu lica preporučuju i brojni beauty stručnjaci. Valjak od žada koristi se tako da valjati počnete od vrata prema čelu, nakon čega je lice osvježeno, izgleda zaglađenije, nema jutarnje podbuhlosti i pospješuje djelovanje aktivnih tvari iz seruma.

Zasigurno će ovi blagdanski setovi razveseliti brojne beauty ovisnice, a Vitaminske kreme postati novi omiljeni proizvod.

Linker
20. travanj 2024 15:24