Brzo tamnjenje i zlatni sjaj: Trikovi uz koje ćete zablistati ovog ljeta

Bliži nam se ljeto kada nam je svima želja imati prekrasnu brončanu i sjajnu kožu te izgledati kao da smo se upravo vratili s egzotičnog putovanja. Postizanje osunčanog izgleda može biti dugotrajan proces, međutim, ako strpljenje nije vaša vrlina, tu u priču ulazi marmelada za brzo tamnjenje koja je već godinama naš omiljeni saveznik i neizostavan dio ljetne beauty rutine.

PROMO

Bitna stvar kod izbora marmelade je upravo ta da ne bude ljepljiva i da ne ostavlja trag ili boju na kupaćem kostimu ili ručniku. I dok brojni takvi proizvodi ostavljaju osjećaj težine, Luxea Marmelada za brzo tamnjenje je lagane gelaste strukture koja se brzo upija u kožu i ne ostavlja trag niti boju na odjeći. Zbog svojih prirodnih i organskih sastojaka kao što su ekstrakt mrkve, pulpa pasjeg trna, ružmarin, jojoba i aloe vera, privlači sunce i pruža osunčani izgled u najkraćem mogućem vremenu, a kako obiluje njegujućim sastojcima, izrazito hrani kožu i istovremeno zadržava njezinu prirodnu vlažnost i elastičnost. Uz to očaravajući miris ove marmelade uvijek nas obori s nogu. Važno je napomenuti da ne sadrži SPF zaštitu te je kožu potrebno dodatno zaštititi od UV zraka.

PROMO

Nakon što provedete dan na suncu, potrebno je vašu preplanulu put njegovati i dodatno istaknuti, a tu dolazi Luxea suho ulje sa zlatnim česticama koje osim što daje prekrasan zlatni sjaj, kožu hrani i njeguje te je čini mekom i blistavom. Sadrži “zlatne bisere” bogate organskim ekstraktom mrkve, jojobe, ružmarinom i aloe verom te prirodnim uljima badema i makadamije. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji nije ga potrebno protresti, samo nanijeti koliko je potrebno. U trenu se upija i ne masti kožu, ostavlja tek lagani svilenkasti mirisni trag bogat svjetlucavim česticama. Naglašava preplanulost i idealno je za vruće ljetne noći kada želimo istaknuti našu osunčanu put i unijeti u život dašak glamura, ali može se koristiti i tijekom cijele godine za večernje izlaske.

PROMO

Tokom dugotrajnog izlaganja suncu, posebno je važna zaštita i njega kože, pa ako tražite proizvod za sunčanje sa SPF zaštitom, tu je Luxea SUN suho ulje za sunčanje, koje osigurava široki spektar UVA i UVB zaštite uz zaštitni faktor 25, te antioksidativnu zaštitu: koenzim Q10 i vitamin E. Ujedno njeguje vašu kožu uz čak pet dragocjenih ulja: argana, brusnice, borovnice, badema i suncokreta. Prekrasno miriši, ostavlja kožu glatkom i hidratiziranom, brzo se upija i nije masno.

Vrijeme je da razmazite svoju kožu prije, tijekom i nakon uživanja na plaži i baš zato su ovi proizvodi našli svoje mjesto na našem popisu. Uz njih Anzotica Cosmetics planira lansirati i dva nova Luxea proizvoda koja ćete uskoro moći pronaći u njihovoj ponudi, a radi se o SPF kremi za lice i SPF losionu za tijelo. Jeste li znali da ime ove tvrtke dolazi od ilirske božice ljepote Anzotice? Njihovo ime je u skladu s ciljem tvrtke i proizvoda, a to je kozmetika koja će naglasiti vašu blistavu ljepotu.

Sve ove proizvode možete pronaći u ljekarnama ili možete naručiti uz besplatnu dostavu na www.luxea.hr.

Linker
25. travanj 2024 01:51