BUZZ Sneaker Station slavi 3. rođendan

Svaka prava ljubiteljica mode zna kako je kultura kombiniranja tenisica umjesto visokih peta s najnovijim modnim komadima sveprisutni trend zadnjih nekoliko sezona.

Izraz „athleisure“ koji u jednom opisuje prijelaz sportske mode u onu svakodnevnu koja se sve više nosi na špici i upada u oko svakom modnom znalcu, BUZZ Sneaker Station njeguje već tri godine, odnosno od kada je otvorio svoja vrata u Zagrebu, Rijeci, Zadru, Splitu i Varaždinu.

Jedina sneaker station destinacija BUZZ ove godine slavi svoj treći rođendan i 20.04. daruje sve svoje kupce popustom od 20% na sav asortiman.

U moru poznatih brandova Nike, adidasa, Reeboka, New Balance, Pume, Under Armour i drugih, imaš priliku osvježiti svoju proljetnu kolekciju modelom svjetski poznatih marki na kojima će ti svi pozavidjeti, a možda se nađeš i u kadru nekog street style objektiva.

Ukoliko ipak posjetiš neku od BUZZ trgovina prije 20.04. nećeš otići praznih ruku.

Sve trendseterice znaju zašto je ovo bitna informacija, a ako to još ne znaš, a smatraš se jednom, onda obavezno posjeti City Center one East, Trgovački centar Lumini, Mall of Split, Supernova centar Zadar i Tower center Rijeku iskoristi pogodnosti i poprati najnovije modne kolekcije te se pridruži BUZZ Sneaker Stationu

P.S. BUZZ će rođendan dodatno začiniti vrhunskom zabavom i proslavom na dobro poznatom RNB Confusionu u Katranu u petak, 20.04. Dođi na svoje i iskoristi idealnu priliku da prošetaš svoj novi par najdražih tenisica.

Više o samom rođendanu i rođendanskim aktivacijama potraži na BUZZ webu

Linker
25. travanj 2024 11:05