Caudalie predstavio novu generaciju proizvoda za sunčanje

  • 08.05.2019. u 11:55

  • Autor:
    • Promo

Dobra vijest za sve ljubitelje zdrave preplanule puti! Luksuzni brend prirodne kozmetike Caudalie, na prezentaciji održanoj u prekrasnom ambijentu vile Bel Village u Zagrebu predstavio je inovativne proizvode najnovije linije za zaštitu od sunca. Riječ je o kozmetici koja koristi optimalan izbor biorazgradivih UVA i UVB filtera formule Ocean Protect koja štiti našu kožu od sunca ne zagađujući morski okoliš.

Linija se sastoji od tri proizvoda, čija ja glavna namjena zaštita kože od preranog starenja i nepovratnog oštećenja kože uzrokovanog prekomjernim izlaganjem suncu. Laboratorij Caudalie je osmislio novi patentirani antioksidativni kompleks, zasnovan na moćnoj kombinaciji svojstava grožđa, ekstrakta smreke, vitamina E te organske grožđane vodice. Ono što ove proizvode čini zaista jedinstvenima, jest činjenica da ne sadrže nijedan od dokazano štetnih kemijskih filtera, koji su nezdravi za kožu i toksični za morski ekosustav.

 

Anti-age krema za zaštitu od sunca savršen je način postizanja prirodne preplanulosti zahvaljujući Caudalie kompleksu antioksidanata koji pružaju maksimalnu zaštitu i snažno djeluju protiv starenja. Krema je pogodna za osjetljivu kožu jer ne sadrži silikone ni alkohol.

Ulje za sunčanje je dodir glamura u vašoj torbi za plažu. Formulirano bez alkohola i silikona, ulje je spoj hranjivih sastojaka iz sjemenki grožđa te sezamovog i suncokretovog ulja za blistavu preplanulu put.

Mlijeko za sunčanje u spreju jamči kompletnu zaštitu lica i tijela. Umiruje i vlaži kožu te doprinosi dugotrajnoj preplanulosti kakvu svi priželjkujemo.

Na druženju su bila prisutna i neka poznata lica u svijetu beauty blogera, kao što su Mirna Matković, Maja Topić, Rita Rumora, Željka Molnar, Marija Nikšić, Marina Mamić i Iva Pištelek, koje su pridonijele opuštenoj atmosferi druženja uz prezentaciju proizvoda.

Tagovi