Cipelice za sve prilike koje spajaju udobnost i trendove za najmlađe

  • 26.03.2019. u 14:19

  • Autor:
    • Promo

Cute blonde little boy running and having fun outside.
Getty Images/iStockphoto
Odabir prvih cipelica ne mora biti kompliciran. Najbitniji su kvaliteta i udobnost, ali ne možemo zanemariti ni modni segment kada je u pitanju obuća za naše najmlađe.

Naravno, za svoju djecu uvijek biramo najbolje, a upravo takvi modeli dolaze iz Cicibana koji je razvio mnogobrojne linije i modele cipela prikladnih za svako dječje stopalo.

Činjenica je kako djeca, baš kao i odrasli, imaju različita stopala – uska ili šira, a mogu se razlikovati i u visini rista. Upravo iz tog razloga, Ciciban je razvio različite linije modela kako bi svako dijete moglo pronaći odgovarajuće cipele za sebe, a one odgovaraju svim starosnim skupinama i svim dječjim aktivnostima.

Materijal od kojih su cipelice izrađene je najkvalitetnija prirodna kože, a udoban kalup i elastični potplat pružaju fleksibilnost koja je iznimno bitna kod prvih koraka dok anatomski oblikovan uložak unutar cipele djetetu pruža optimalnu udobnost kod hodanja.

Ono što posebno osvaja jest i razigranost motiva koji krase cipelice. Za dječake je prisutna uvijek trendi plava boja dodatno usklađena s crvenim, sivim i bijelim nijansama za najudobnija skakutanja, trčanja i igru.

Djevojčice, ali i njihove mame, zasigurno neće moći odoljeti cvjetnim motivima te modelima koje krase šljokice i metalik odsjaj. Modeli za djevojčice i dječake dolaze s popularnim čičak patentom koji omogućava udobnost, ali i brzo i jednostavno oblačenje cipelica.

Na vama i vašim najmlađima je da odaberete najdraži model i uživate u bezbrižnim koracima!

Tagovi