Dan u rukama BIPA Backstage vizažistica

Kada je sređivanje u pitanju, prednost uvijek dajem praktičnosti – zato kad sam saznala da se u centru Zagreba otvorio urbani make-up studio koji nudi više usluga na jednome mjestu, jednostavno sam ga morala posjetiti. Vrlo brzo sam se uvjerila kako je BIPA Backstage pravi moderni hub za ljubitelje šminkanja i njege kože.

Prije nego li sam ga posjetila, o BIPA Backstageu slušala sam šuškanja mjesecima; čula sam kako mjesto objedinjuje uređivanje i shopping, a da vizažistice koje tamo rade zaista dobro šminkaju. U maniri pravog zaljubljenika u make-up, morala sam sve to iskusiti i na svojoj koži. Dogovorila sam ranojutarnji termin i naručila se na sve usluge!

Već po dolasku u BIPA Backstage ostala sam ugodno iznenađena na izgled samoga prostora – nekoliko beauty stolova sa šarenim kistovima i velikim ogledalima privuklo je moju pozornost na prvu, a zatim mi je pogled pobjegao na sofu i kutak s „Ring Lightom“, alatkom potrebnom za savršeni makeup selfie. Na ulazu me sa smiješkom dočekala Sanja Obrovac, voditeljica studija, posjela me na obližnji stol i ponudila kavu. Dogovorili smo se kako krećemo upravo s „Just Browsing“ odnosno uslugom čupkanja obrvi, koje moraju biti uredne kako bi i sam makeup look izgledao bolje. Nisam se ni okrenula, moje obrve su izgledale maestralno, decentno popunjene sjenilom za obrve. U tom trenutku sam saznala i kako šminkanje u BIPA Backstage-u izvodi isključivo s drogerijskim makeupom, a baš svaki proizvod kasnije u BIPI može i kupiti. Kako sam silno htjela isprobati i „Me, Myself and I“, 1-na-1 makeup edukaciju, dogovorili smo se kako ćemo moj željeni makeup look odraditi upravo kroz edukaciju. Naime, na šminkanje se može naručiti u opcijama „Ready To Wear“ odnosno dnevni makeup te „Ready To Rock“ što bi bio večernji makeup. Odabrala sam drugi, kako uživam u jačem makeupu i obavezno sam željela umjetne trepavice. Tada me u ruke preuzela vizažistica Anja Barbir i krenuli smo sa šminkanjem. Objasnila mi je kako prosječno šminkanje traje od oko 45 minuta do sat vremena, dok edukacija u prosijeku traje sat i pol. Naglasila je kako je njega kože, pravilno skidanje makeupa i njegovanje lica, pola posla dobrog makeupa jer tada imamo nahranjenu bazu koja će s apliciranim makeupom ljepše izgledati. Uz mnogobrojne trikove, otkrila mi je i pokoje vlastite favorite iz drogerije, poput sjajnog rumenila koje prekrasno naglasi obraze. Profesionalnom aplikacijom, Anja je osigurala kako će mi makeup trajati do kraja dana, a zatim mi je i pokazala ključne proizvode za izradu mog looka kako bi ih mogla zapisati i kupiti po želji.

Po završetku s makeupom prešla sam u ruke vizažistice Lane Krstanović. Na području manikura imaju zaista puno usluga, primjerice „In Safe Hands“ je masaža ruku, „Talk To The Hand“ je klasična manikura, „So Handsome“ je skidanje trajnoga laka i manikura običnim lakom te, krajnje i moj odabir, „Made To Last“ manikura trajnim lakom. Izbor lakova je zaista fantastičan, nijanse su u skladu s trendovima i ima za svakoga ponešto. Manikura je bila vrlo opuštajuća, a atmosfera u samom BIPA Backstageu je odlična; djevojke su nasmijane, pričljive i vrlo uslužne, osjećala sam se kao na kavi s prijateljicama. Jedina s kojom nisam imala priliku raditi je vizažistica Monika Maček, ali smo se dogovorili da sljedeći put idem direktno k njoj u ruke.

Po završetku mog sređivanja, s prekrasnim makeupom, friško uređenim obrvama i noktima, uslikala sam selfie, kupila nekoliko proizvoda koje su na meni koristili i zadovoljno pošla kući. Osim što se Bipa Backstage nalazi na atraktivnoj lokaciji u gradu, imaju vrlo stručno i uslužno osoblje, mogu sav korišten makeup na mjestu i kupiti – još imaju i najpovoljniju uslugu u Zagrebu. Neupitno, bila je to ljubav na prvi pogled!

Linker
23. travanj 2024 06:00