Omiljeno mjesto opuštanja

Dessange - salon koji obožavaju i poznate Hrvatice

  • 20.11.2019. u 15:50

  • Autor:
    • Promo

PETAR SANTINI
Salon u koji se klijenti i klijentice neprestano vraćaju svakako je Dessange koji još od 1995. nudi vrhunsku uslugu uz korištenje najkvalitetnijih proizvoda za njegu kose. Dessange već godinama opravdava visoka očekivanja, a omiljeno je mjesto opuštanja i za mnoge poznate dame.

Jedna naizgled banalna, ali nekada toliko važna promjena kojom mnoge žene indirektno pokazuju da su spremne za novu stranicu u životu jest nova frizura. Kosa u ženinom životu ne predstavlja samo ukras na glavi već u sebi nosi mnoge bitke, odluke, previranja, uspjehe i tajne, za neke je zaštitni znak, za neke statusni simbol.

Zbog svega toga važno ju je redovito njegovati, kako kod kuće, tako i odlaskom kod frizera. Odabir kvalitetnog frizerskog salona može trajati godinama, a kada ga pronađemo, teško se od njega odvajamo. Jedan od salona u koji se klijenti i klijentice uvijek iznova vraćaju jest Dessange koji djeluje već 24 godine.

Prvi Dessange salon otvoren je 1995. godine i od tad je postao omiljeno mjesto za opuštanje mnogih dama pa i onih iz javnog života poput pjevačice Semente Rajhard i modna i lifestyle blogerice Ljupke Tanevske.

PETAR SANTINI

Salon je otvoren na inicijativu Estetic Uveme, vodeće, najveće i najstarije frizerske kuće u to vrijeme, koja je uvidjela potrebu i preuzela inicijativu za pokretanjem frizerskog salona visoke mode, odnosno mjesta koje će svojim klijenticama ponuditi nove okvire i srušiti tadašnje granice poimanja frizerstva.

Jedan od razloga što je omiljen među trendsetericama jest profesionalan pristup Dessange stilista prema klijentima. Oni dva puta godišnje prolaze edukacije od strane edukatora Dessangeove škole u Parizu kako bi usavršili nove frizerske tehnike i vještine.

PETAR SANTINI

U Dessange salonima posebno se pazi na higijenu; cjelokupni profesionalni pribor steriliziran je pred svakim klijentom, a individualni ogrtači, četke, češljevi, zasebno su očišćeni i upakirani u najlon. Također, nakon svakog klijenta dezinficira se mjesto pranja kose.

PETAR SANTINI

Što se tiče samih proizvoda, klijenti Dessange salona dobivaju samo najbolje poput luksuzne njege kose vrhunskim Kerastase proizvodima. Jedan od najnovijih je "K Water", bistra tekućina koja kombinacijom glikola, njegujućih agensa i hidroliziranih proteina u dodiru s vodom čini kosu izrazito mekom, sjajnom i elastičnom. Dessange tim predstavio je koncept njege ovim proizvodom na ambasadoricama Sementi Rajhard i Ljupki Tanevski.

PETAR SANTINI

Kroz savjetovanje s klijentom, brižan timski rad stručnjaka – stilista i kolorista, u Dessange salonima osjećat ćete se poput kraljice i ugodno iskoristiti tih par sati koje ste posvetili samo sebi.

Petar Santini / PETAR SANTINI