rođendansko slavlje

Douglas parfumerije proslavile 8. rođendan

Douglas parfumerije ovog su vikenda imale veliki razlog za slavlje – povodom osam uspješnih godina rada organizirale su proslavu rođendana u Douglas parfumerijama u Arena centru u Zagrebu, Mall of Split u Splitu te u Supernova centru u Zadru. Kupce i uzvanike dočekala su zanimljiva događanja, fotkaona, promocije, kolo sreće i mnoštvo poklona iznenađenja.

Iva Balaban, Sandra Bagarić, Ivana Šundov, Antonija Stupar Jurkin, Ana Miščević i Saša Lozar, upotpunili su slavljeničko okupljanje Douglas parfumerija u Zagrebu. Douglasovom rođendanu u Splitu pridružili su se Anamarija Asanović, Hana Huljić, Renata Lovrinčević, Gabrijela Budimir i Horvat Čagalj.

Antonija Stupar Jurkin, Adrijana Bokan, Iva Balaban, Ivana Šundov i Ana Miščević

U proteklih osam godina poslovanja u Hrvatskoj, Douglas parfumerije postale su nezaobilazno mjesto kvalitetnih proizvoda, vrhunskih brendova i najboljih savjeta u beauty svijetu.

Adrijana Bokan, izvršna direktorica Douglas parfumerija

"Za narednu godinu planiramo još više osnažiti svoju poziciju na tržištu ljepote, kao i proširiti svoje usluge na zadovoljstvo svih naših kupaca, kao i onih koji će tek postati. Planiramo proširenje asortimana novim brandovima na hrvatskom tržištu uz fokus na online shop, mobilnu aplikaciju i naš Douglas program lojalnosti (Douglas kartica). Uz to krećemo u proširenje Douglas Collection proizvoda čime vjerujemo da ćemo potvrditi svoju kvalitetu i misiju da su Douglas parfumerije uistinu pravi svijet ljepote." - izjavila je izvršna direktorica Douglas parfumerija, gđa. Adrijana Bokan te dodala kako im je izuzetna čast i zadovoljsto što je toliko ljudi odabralo upravo Douglas za ostvarenje svojih beauty želja.

Linker
20. travanj 2024 12:16