Eva Herzigova u novoj Yamamay kampanji Sculpt light

  • 06.11.2018. u 10:42

  • Autor:
    • Promo

Yamamay predstavlja redizajnirane Basic linije donjeg rublja za oblikovanje tijela

Eva Herzigova, jedna od najpoznatijih žena u svijetu modela, zaštitno je lice nove Yamamay redizajnirane Basic kolekcije.

Eva Herzigova postala je sinonim za žene koje su pune samopouzdanja te svakodnevno žive svoju ljepotu. Žene ne žele biti lijepe samo za druge; briga i posvećenost svome tijelu postale su način na koji se pokazuje ljubav prema sebi.

promo
 

Uvjerenje da žene žele biti lijepe kako bi ugodile muškarcima ili privukle njihovu pozornost je zastarjelo. S druge strane, danas se žene potiču da budu svjesne svoga tijela te da svoju ljepotu cijene kao vrlinu koju trebaju čuvati i njegovati s posebnom pažnjom.

Yamamay za ovu kampanju koristi novi slogan “Hey Girls!”, koji je osmislila sama Eva Herzigova, s ciljem da to bude poziv modernim, zaposlenim i uspješnim ženama, ženama kod kuće i na poslu, ljubaznim, hrabrim i uistinu samouvjerenim ženama.

Također, kako bi se naglasila najintimnija dimenzija svake žene te potaknuo osobni “feel good” osjećaj, Yamamay je hashtag #confidentbeauty transformirao u novi i prigodniji hashtag #MYCONFIDENTBEAUTY.

promo
 

Novi koncept odnosi se na lakoću, koja dolazi uz inovacije, tehnologiju i udobnost.

Tri inovativne Basic linije: SCULPT LIGHT, PRINCIPESSA i SPACE - predstavljaju lakoću koja dolazi u različitim oblicima i formama.

Komade iz Sculpt Light linije, osim inovativne tkanine, karakterizira sužavanje i oblikovanje siluete te osjećaj ugode koji prati svaki ženski pokret.

Linija Principessa pruža osjećaj druge kože, lagana je i udobna te izrađena od izuzetno mekane tkanine. Uz glatku i senzualnu  teksturu osjećat ćete se poput prave princeze.

promo
 

Najtanji i najprozračniji grudnjak na svijetu dolazi u Space liniji. Radi se o revolucionarnom komadu izrađenom od inovativne 3D Spacer tkanine, koja nježno obuhvaća grudi te pruža osjećaj udobnosti i slobode pokreta.

Pratite nas i na Instagramu i Facebooku

Yamamay prodajna mjesta:

ZAGREB   ·   Arena Centar, Ulica Vice Vukova 6  ·  City Center One West, Jankomir 33  ·  City Center One East, Slavonska avenija 11 d ·   Ilica 23 ·  Westgate Shopping City, Zaprešićka 2

SPLIT   ·  City Center One, Vukovarska 207   ·   Tončićeva 2 ·  Joker centar, Put Brodarice 6  ·  Mall of Split, Josipa Jovića 93 · Krešimirova 5,21000 Split

ZADAR   ·   Široka ulica 14 - Kalelarga

ŠIBENIK   ·  Ulica  kralja Tomislava 17

HVAR  · Trg Sv. Stjepana 18

DUBROVNIK  ·  Downtown, Vukovarska 13  ·    SUB City, Šetalište dr. Franje Tuđmana 2a/ Mlini   ·  Placa 7,20000 Dubrovnik

RIJEKA   ·   ZTC, Zvonimirova 3   ·   Korzo 8a

ROVINJ    ·   Trg na lokvi 2  ·  Carera 25, 52210 Rovinj

POREČ  ·  Trg Slobode 1

PULA   ·  Ulica Sergijevaca 63

Tagovi