Getty Images
ZA NJU I NJEGA

Fantastičan poklon više nije mit, a mi vam otkrivamo s čime ne možete pogriješiti

Blagdanska čarolija je započela, a s njom i potraga za poklonima kojima želimo uveseliti svoje najdraže.

Dobro osmišljeni i kreativni darovi su uvijek najbolji, a ako su i funkcionalni, poklon je pun pogodak! Stoga smo vam olakšali potragu pomoću idealnog rješenja, poklon setova njege za nju i njega.

Kosa kao esencijalno oružje ljepote

Njegovana i lijepa koža, malo šminke i par kapi parfema za savršen dojam može narušiti loša kvaliteta kose koja žudi za kvalitetnom njegom. A iako smo do sada navikli za vrhunske proizvode ići samo u frizerske salone, situacija se dobrano promijenila i najbolju njegu možemo odraditi u oazi vlastite kupaonice.

Ukoliko kupujete poklon za osobu čija je kosa tretirana bojama, ne možete pogriješiti s Medavita Choice duo setom. Poklon paket se sastoji od Choice Glowing šampona i Choice Glowing maske. Upravo spomenuti Glow daje ultimativni sjaj bojenoj kosu zahvaljujući pažljivo odabranim hranjivim sastojcima.

Medavita Choice duo set, 200 kuna

Sve hladnije vrijeme podrazumijeva boravak u grijanim prostorima, nošenje kapa i šešira dok se nalazimo na otvorenom, a ako se učestalo koristi pegla za kosu ili figaro, kosa uz sve navedene faktore postane isušena i osjetljiva. Za takav tip kose kojoj je potrebna dodatna svakodnevna njega, Medavita je osmislila set Nutrisubstance šampona i Nutrisubstance maske koji su idealan hranjivi preparat koji će kosi vratiti i osigurati daljnji zdrav i blistav izgled.

Medavita Nutrisubstance duo, 200 kuna

Uz vremenske uvjete i tretiranje kose brojnim preparatima, bitno je da i vaše vlasište doobije detoksikaciju. Uz Medavitin Oxygen duo set koji se sastoji od šampona i maske, kosa će dobiti upravo željenu detoksifikaciju vlasišta koja čisti, tretira vlasište i sprječava buduća oštećenja. Linija je fomulirana na bazi bambusovog ugljena i kofeina te vlasištu pruža nenadmašan osjećaj svježine vlasišta.

Medavita Oxygen duo, 200 kuna

Ulje makadamije za dubinsku njegu

Hidratacija kose jedna je od stavki na koju se često zaboravlja, a posebice je bitna kod valovite i kovrčave kose. Brend Macadamia je osmislio Nourishing Moisture liniju upravo u skladu s jedinstvenim potrebama za hidratacijom kose srednje do neukrotive teksture. Šampon, regenerator i maska namijenjeni su normalnoj do suhoj kosi koja treba hidrataciju.

Macadamia Nourishing Moisture Must Haves set, 282 kune

Weightless Moisture linija namijenjena je hidrataciji nježne, fine i tanke kose. Šampon, regenerator i maska posebno su dizajnirani da tankoj, krhkoj i beživotnoj kosi daju potrebnu punoću i volumen bez otežavanja.

Macadamia Weightless Moisture Must Haves set, 282 kune

Najprodavaniji i najpopularniji proizvodi brenda Macadamia, Heal & repair duo donosi set Healing Oil Treatmenta i Deep Repair maske. Healing Oil terapeutsko ulje namijenjeno njezi svih tipova kose, a osobito je pogodno za suhu i oštećenu kosu.

Macadamia Heal and Repair Duo, 327,60 kuna

Deep Repair revitalizirajuća maska namijenjena je njezi suhe i oštećene kose. Neodoljiv miris ulja makadamije i argana u kombinaciji s uljem čajevca, kamilice, aloe i ekstrakata algi pomlađuju i obnavljaju i dubinski njeguju kosu te joj pružaju elastičnost i sjaj.

Za neukrotivu kosu, bez obzira je li tanka ili gusta, kratka ili duga, idealan je No tangle Nourishing Moisture repair gift set. Kao što mu samo ime govori, uz njega nema zapetljavanja kose, a kombinira Nourishing Moisture Oil tretman koji u sebi sadrži Pro Oil kompleks, mješavinu ulja makadamije i argana koji ne masti kosu već ju hidratizira te se trenutno upija u vlas i vlasište pružajući hidrataciju, mekoću, zaštitu i sjaj.

Macadamia No Tangle Moisture Repair set, 351 kuna

U setu dolazi i četka za kosu koja će na najbezbolniji način otpetljati i najzamršenije vlasi, No Tangle Limited Edition Brush. Šećer na kraju u setu je gratis maska za njegu i obnavljanje normalne i suhe kose, Nourishing Moisture Masque.

Što je muškarac bez brkova i brade?

Trend bradatih i brkatih muškaraca ne prolazi, a pripadnice ljepšeg spola se ni najmanje ne bune. Ipak, brada i brkovi također zahtijevaju posebnu njegu, a za što lakše održavanje se pobrinuo brend Reuzel sa svojim setovima koji osvajaju na prvi pogled i miris.

Shave & Splash set u sebi sadrži kremu za brijanje i balzam nakon brijanja, a idealan je poklon za svakog muškarca u vašem okruženju jer pruža poptunu njegu i za one koji nisu vični puštanju brada i brkova.

Reuzel Shave Duo, 148,50 kuna

Naravno, ne smijemo zanemariti ni njegu muške kose, a za muškarce u pokretu i koji puno vremena provode na putovanjima, idealan je poklon Reuzel Travel Scalp Degrease Kit, set koji se sastoji od šampona Daily šampona, Scrub šampona te Daily regeneratora za kosu.

Reuzel Travel Scalp Degrease set, 130 kuna

Za muškarce koji žele ukrotiti svoju neposlušnu kosu, tu je Reuzel Fibre gel bez alkohola za učvršćivanje koji kosi daje sjaj, volumen, punoću i teksturu, a gratis češalj olakšat će stavljanje svake vlasi na svoje mjesto.

Reuzel Fibre gel + gratis češalj, 115 kuna

Stoga, ne razbijajte glavu s osmišljavanjem poklona, već se opskrbite setovima i razveselite svoje najdraže uz ove neodoljive poklone!

Linker
25. travanj 2024 12:02