Beauty čarolija

Fantastičnih 5 beauty proizvoda za glamurozno uživanje u zimi

Dolaskom hladnijih dana na prvom mjestu nam je udobnost i topla odjeća, ali svakako ne smijemo zanemariti ni faktor ljepote, zar ne? Stoga vam donosimo najbolje beauty preprate za ovu sezonu s kojima ćete se osjećati prekrasno i zamamno.

Na prvom mjestu svakako trebate pripaziti na njegu kože lica. Hladno vrijeme, grijani prostori i promjene u temperaturama itekako utječu na našu kožu, a za spas od pojave bora i umorne kože isprobajte L'Occitane Booster za noćnu njegu lica. Rezultati su vidljivi već nakon prve noći, a s vremenom koža djeluje mladoliko, vidno je odmornija, a fine linije su zaglađene.

A efekt sjajne i zdrave kože možete postići i pomoću izvrsnog make up trika. Jane Iredale 24-karatni prah neka bude zadnji korak u vašem šminkanju, a sjajne čestice koje nanosite pomoću velike četkice, pružat će vašem licu odmoran i prekrasan sjaj. Uz sjajan make up, pažnju posvetite i svojim noktima, a ove sezone birajte iznimno popularnu ljubičastu nijansu laka. YSL dugotrajni lak u ljubičastoj nijansi odiše snagom, intenzitetom i ženstvenošću. Idealan za svaki dan, ali i poslovne lookove!

Ne zaboravite ni na svoj mirisni potpis, a za hladne dane idealna opcija je Eisenbergov kultni parfem J'Ose. Svjež živahni impuls limuna i mente kontrast je srednjim notama koje sjedinjuju eleganciju jasmina s ukusnim daškom mocha kave. Tople bazne note jantara ispisuju uspomene na ovaj smioni parfem. A nakon čitavog dana koji ste proveli na poslu i zauzeti brojnim obavezama, postoji li bolja relaksacija od tople mirisne kupke? Teško, a upravo za takav način opuštanja idealan je čarobni štapić iz Lusha, neodoljivog mirisa koji će vašu kupku pretvoriti u pravu ružičastu rapsodiju.

Pogledajte odabir top pet beauty proizvoda koje možete pronaći u City Centeru one, a za više inspiracije posjetite City Mix&Match.

Linker
16. travanj 2024 17:41