Festival hrvatskog namještaja u PRIMI

Prima od 13. prosinca 2018. do 13. siječnja 2019. obilježava Festival hrvatskog najmeštaja u svih 56 salona diljem Hrvatske. Posebnim pogodnostima želi svojim vjernim kupcima i posjetiteljima ukazati na vlastiti dizajn i proizvodnju namještaja u kojoj se oslanja na korištenje vrhunskih domaćih sirovina. Uštede do čak 40%, nova kolekcija namještaja po najboljim cijenama te poklon iznenađenja za svakog kupca dovoljni su razlozi da posjetite Primine salone i uljepšate svoj dom kvalitetnim hrvatskim namještajem.

Ležaj Napoleon

U odabiru namještaja kupcima će pomoći Primini stručni prodajni savjetnici, koji će ponuditi cjelovito rješenje prilagođeno individualnim potrebama. Naime, usluga je u cijelosti prilagođena kupcima i njihovim potrebama, započevši od besplatne izmjere prostora te predlaganja rješenja uređenja interijera pa sve do dostave i montaže.

Ležaj Napoleon, fotelja Viktor i regal Davos

U moderan i funkcionalan dizajn, vrhunske materijale i kvalitetu izrade možete se uvjeriti u 56 Prima salona diljem Hrvatske i svoj dom u cijelosti opremiti stilski usklađenim namještajem.

Popis svih Priminih salona možete pogledati ovdje.

Linker
16. travanj 2024 08:53