C-Beauty i sezonska briga o licu

Foreo predstavlja beauty trendove za koje ni Wikipedija još ne zna

izuzetnost japanske i korejske kozmetike u potpunosti je preuzela svijet proteklih godina. Ovi proizvodi su postali toliko privlačni, da su korejske maske za lice ili japanska ulja mnogima postali neizostavna stvar u kozmetičkoj torbici. Trendovi u beauty industriji su vrlo dinamični i teško predvidljivi, ali zahvaljujući FOREO Institutu za istraživanje i razvoj brenda, sa laboratorijama u Stockholmu i Shanghaiu, već na samom početku 2019. godine doznajemo što će obilježiti njegu ljepote.

FOREO je najbrže rastući svjetski brend, apsolutno posvećen inovativnosti, i zato ne čudi što trendove prepoznaje prije nego što oni kao pojam uopće dospiju na Wikipediju, kao u slučaju C-Beauty.

Kineska kozmetika (C-Beauty)

Ono što razlikuje C-Beauty od korejske i japanske kozmetike je uvjerljivo vodstvo Kineza u tehnološkim napretku, koje na tržište donosi novu i modernu perspektivu na njegu kože. C-Beauty je napredna jer podržava tehnološku osnovu proizvoda, što je u potpunoj suprotnosti s tradicionalnim proizvođačima. Otvaranje novih tvornica, inovacije, pomicanje granica u tehnologiji ljepote i izrada do sada neviđenih pametnih proizvoda učinit će C-Beauty vrlo važnom temom u industriji tijekom narednih 12 mjeseci. I zato, uopće nas ne treba čuditi što je Kina najbrže rastuće tržište u beauty svijetu, budući da je samo prodaja šminke doprinijela rastu vrijednosti tržišta od 30 posto, a kompanije koje koriste novu tehnologiju primijetit će rast trenda tijekom 2019. godine.

Sezonalnost (Seasonality)

Kada brinete o koži, to radite konstantno, zar ne? Od ove godine ćete ipak imati izmjenu, jer sezonska ljepota uskoro postaje jako važna. Da, to su alati i rutine koji odgovaraju određenoj sezoni, kao što su infracrvena svjetlost, korištenje termo maski tijekom zime i tehnologije hlađenja tijekom ljeta. Osim što je osjećaj dobar, učinit će da vaša koža izgleda dobro i tretirat će je u skladu s vremenom – spremite se jer nam stiže sezonski trend ljepote!

Ljepota u pokretu (Active Beauty)

Tijekom 2018. godine dobili smo najavu „miješanja“ brendova iz svijeta mode i šminke u svijet fitnessa, stvarajući linije koje možemo nazvati „ljepotom u pokretu“. Na primjer, Tarte je predstavio Athleisure Beauty kolekciju, dok je E.L.F. izazvao pravi bum s linijom Workout Ready, čime su nam najavili da će sve više brendova proširiti koncept svojih proizvoda u skladu sa zdravim načinom života. Potrošači sve više vide zdravlje i dobrobit kao ključni dio plana u održavanju svoje ljepote. Primjer za ovo su najnoviji proizvodi koji stižu na tržište, i koje ćete imati u torbi za vježbanje, te će postati najnormalnije nositi beauty uređaje u teretanu isto kao što nosimo četku za kosu. Budi fit, i neka tvoje lice i tijelo izgledaju dobro!

Linker
25. travanj 2024 15:16