Gipsy Kings by Andre Reyes donose nezaboravni glazbeni spektakl u zagrebačku Arenu, a evo što su rekli o Hrvatskoj

Gipsy Kings, ikonični bend poznat po svojoj zaraznoj glazbi i energičnim nastupima, najavljuje nezaboravan koncert u Areni Zagreb, 17. svibnja.

Gipsy Kings

Ova vijest je izazvala ogromno zanimanje ljubitelja glazbe širom regije, a očekuje se da će bend oduševiti publiku svirkom koja će trajati više od dva sata!

image

Gipsy Kings

Uoči koncerta članovi benda su oduševljeni što će po prvi put stati pred zagrebačku publiku: „Hrvatska je zemlja zadivljujuće prirodne ljepote, sa pejzažima koji se protežu od nevjerojatne jadranske obale do veličanstvenih planina. Što se tiče ljudi, znamo da su Hrvati veoma ponosni na svoje kulturno nasljeđe, baš kao i mi. Poznati su po gostoprimstvu, znamo da čine svaki posjet nezaboravnim iskustvom, tako da jedva čekamo doći“ – rekao je frontmen, Andre Reyes.

image

Gipsy Kings

S bogatom glazbenom povijesti koja seže desetljećima unazad, Gipsy Kings su postali sinonim za strastvenu flamenko muziku i zarazne latino ritmove, a njihovi hitovi poput "Bamboleo", "Volare", "Djobi Djoba" i mnogi drugi osvojili su srca publike širom svijeta, ostavivši neizbrisiv trag u glazbenoj industriji.

Ulaznice za ovaj glazbeno-scenski spektakl i dalje su dostupne putem eventim.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:35