Glačalo koje misli umjesto nas

  • 17.05.2019. u 10:47

  • Autor:
    • Promo

Da je glačanje jedan od najomraženijih kućanskih poslova koji oduzima puno vremena, sasvim sigurno složili bi se mnogi pogotovo kad su u pitanju osjetljivi materijali. Ulaskom u proljeće odijevaju se duge lepršave haljine, svilene suknje i bluze, no održavanje takvih tkanina iziskuje i više vremena. Da više ne postoje takvi problemi pobrinuo se Philips koji je predstavio svoju najnoviju parnu postaju PerfectCare Elite Plus. Ova pametna parna postaja ima snažnu paru s kojom je glačanje postalo puno brže, a da je to doista tako dokazuje 94% korisnika koji su ovaj uređaj proglasili najpametnijim uređajem kojeg su ikada koristili. Kako sve ne bi ostalo samo na brojkama, u ovaj proljetni izazov opustila su se i poznata domaća imena, koja uz sve druge dnevne obaveze svakodnevno moraju držati odjeću urednom i ispeglanom.

 

U ovu novu Philipsovu tehnologiju uvjerio se poznati pjevač Damir Kedžo koji uz česte probe i nastupe ne stigne vrijeme trošiti na glačanje svoje odjeće no isprobavši ovu pametnu parnu postaju pronašao je rješenje za sve svoje probleme čak i kad zaboravi na uključeno glačalo. Ova parna postaja radi zahvaljujući OptimaTemp tehnologiji što znači da sasvim sigurno može ostaviti glačalo na odjeći ili na dasci za glačanje bez da brine o progorijevanju tkanine. Samo jedna postavka vrijedi za sve tkanine pa nema više potrebe za podešavanjem temperature. Uz Kedžu, ovu Philipsovu tehnologiju iskusio je i domaći dizajner Zoran Aragović koji u svom poslu podosta vremena izdvaja na odjeću koja uvijek mora biti uredna i ispeglana. Zahvaljujući pametnoj parnoj postaji, glačalo nikada neće progorjeti nijedan materijal, a ne ostavlja niti sjajan trag.

 

Uz dva poznata muškarca, PerfectCare Elite Plus isprobale su i Ana Begić Tahiri te Danijela Dvornik i uvjerile se u nevjerojatne specifikacije ovog uređaja. Osim OptimaTemp tehnologije, posebnost pegle krije se i u DynamiQ senzoru koji ga čini još pametnijim u generaciji pametnih glačala. Naime, s ovom opcijom precizno se prepoznaje svaki pokret te osigurava generiranje snažnog mlaza pare gdje je najpotrebnije. Glačalo besprijekorno može kliziti po osjetljivim materijalima poput svile, a s obzirom da je glačalo lagano i parno glačanje u uspravnom položaju vrlo je jednostavno.

 

U današnje vrijeme postoji velika količina različitih vrsta tkanina pa glačanje za mnoge predstavlja napor i gubitak vremena. Uz sve druge kućanske poslove, peglanje je neophodna radnja koju je potrebno učestalo ponavljati ako se želi odjeću održati urednom i lijepom. Zahvaljujući specifikacijama PerfectCare Elite Plus parnoj postaji glačanje može biti izrazito jednostavno i zabavno.

Tagovi