Glamurozna njega lica obogaćena dijamantnim prahom

Excellence Énergie Diamant – luksuz za obnavljanje kože

Kada govorimo o njezi kože, na vrhu liste prioriteta svake žene nalazi se lijepa i njegovana koža lica. Različiti čimbenici, unutarnji i vanjski, utječu na stanje kože, kako ona izgleda i kakav osjećaj daje. Kako bi koži lica pružili sve potrebne sastojke za blistav i zategnut ten, kozmetički brend EISENBERG Paris integrirao je luksuznu zaštitu, obnovu i regeneraciju umorne i devitalizirane kože u glamuroznoj kremi u čijem sastavu pronalazimo čestice pravog dijamanta.

Excellence Énergie Diamant Soin Nuit (50 ml / 2109 kn) intenzivna je noćna krema koja pruža učinkoviti tretman zreloj, beživotnoj koži. Očaravajući sastojak dijamantnog praha u ovoj luksuznoj kremi stimulira mikrocirkulaciju, usklađuje ten i čini kožu blistavom i baršunastom. Peptidi koji sadrže matrikine u sinergiji s kompleksom ginsenga i jiaogulana učinkovito potiču opskrbu kisikom, poboljšavaju disanje stanica, smanjuju bore i popravljaju tonus kože, dok vitamin E i ekstrakt pelina pružaju intenzivnu antioksidans zaštitu protiv starenja. Već nakon prvog nanošenja uvjerit ćete se u blagodati dijamantne kreme, a za potpunu obnovu, hidrataciju i zaštitu blistave kože preporučuje se nanositi ju navečer na savršeno čisto lice i vrat, nakon proizvoda Sérum Diamant.

Dijamantnu kremu, kao i ostale EISENBERG Paris proizvode, možete pronaći u parfumerijama Douglas te u internetskoj trgovini www.douglas.hr.

Linker
19. travanj 2024 09:55