Gloria 25 godina

"Gloria je suvremenoj ženi idealan suputnik, koji je uvijek može informirati o aktualnostima, opustiti i zabaviti"

Prvi put u povijesti Glorije otisnuto je izdanje s 25 naslovnica, koje krasi 25 domaćih zvijezda. Jedna od njih je i superjunakinja Crna Luca, a u slobodno vrijeme buduća liječnica, Ana Soldo. S njom smo razgovarali o tome kako je dijelila svoj život s Glorijom, a ekskluzivno donosimo i uvid u snimanje naslovnice.

"Gloria je već 25 godina superjunakinja zvjezdanih staza, a ja sam Crna Luca, superjunakinja Hrvatske poštanske banke koja se bori protiv kamatara, i Ana Soldo, studentica šeste godine Medicinskog fakulteta u Zagrebu. Ne sjećam se prvog broja Glorije jer sam tada imala osam godina, ali počela sam je čitati kod svoje strine, dizajnerice Lidije Dadić, kojoj su klijentice često dolazile s idejama pronađenim na modnim stranicama vašeg magazina. U posljednje vrijeme posebno me dirnula priča dr. Ksenije Kaleb, pedijatrice koja je bila proglašena odgovornom za smrt dječaka - iako mu je ona jedina u Metkoviću pokušala spasiti život. Mislim da je Gloria suvremenoj ženi idealan suputnik, koji je uvijek može informirati o aktualnostima, opustiti i zabaviti. I za kraj, vjerujem da svi možemo ostaviti trag superjunaka i dotaknuti ljude oko sebe pozitivnim stavom na najjednostavnije načine. Nastavite tako i dalje! Sretan rođendan!"

Ana Soldo u ulozi Crne Luce je ambasador HPB-a, banke koja svojim redovitim poslovnim aktivnostima i kampanjama poput one u kojoj se Crna LucA istaknula, promiče inovativne proizvode i usluge.

Crna Luca HPB , model Ana
Vizazistica i frizura Lucija Juros
25 godina casopisa Gloria
Zagreb
Fotograf Matej Dokic 270219

Linker
13. travanj 2024 19:38