Hit proizvod koji će vas oduševiti

  • 29.11.2019. u 10:20

  • Autor:
    • Promo

Phillips

Vrijeme darivanja već kuca na vrata i sigurno ste već ispisali popis želja svojih najmilijih. No, zašto ne biste nekada nagradili i sami sebe? Priuštite si ovog Božića poklon koji će vam omogućiti nekoliko ekstra sati u danu, a to znači nekoliko slobodnih sati koje ćete provesti u druženju umjesto u obavljanju kućanskih obaveza. Sate stajanja nad daskom za glačanje možete konačno pozdraviti i pridružiti se pokretu zadovoljih korisnika ručnog glačala. Doista, idealan poklon za sve koji vode ubrzani život, puno putuju i u danu promijene nekoliko outfita.

Philipsovo ručno glačalo Steam&Go ima sve potencijale da postane vaše omiljeno kućansko pomagalo – brzo se zagrijeva, kompaktno je, a zbog sofisticiranog senzora strah od progorijevanja tkanine više nije opravdan.

Osim što je praktičan i možete ga nositi u putnom kovčegu, držati u automobilu, i nositi i u malo većoj poslovnoj torbi, ovaj steamer ima dvije opcije – s njim se može na klasičan način glačati odjeća okomito zbog čega ćete imati uvijek savršeno izglačane ovratnike, džepove i sve teže dostupne nabore, kao i vodoravno uz korištenje pare koja će lijepo osvježiti i poravnati i najzahtjevniju tkaninu. Sve vrste materijala, svi oblici odjeće, najfinija svila i kaputi od kašmira koji se posebno teško glačaju, konačno će izgledati kao izložbeni primjerak na vješalici u trgovini, dok ćete vi izgledati kao da ste sišli s modne piste.

Phillips
 

Philips ručno glačalo se osim jednostavnosti primjene odlikuje i fantastičnom brzinom zagrijavanja. Za upotrebu je spreman nakon 45 sekundi, što često nije slučaj sa sličnim proizvodima kojima treba i nekoliko minuta da bi para postigla zadovoljavajuću temperaturu.

Ako ovo ručno glačalo već uspoređujemo sa sličnim proizvodima, prednost Philips Steam&Go uređaja je što ne ostavlja mokre mrlje. Naime, zbog velike količine pare i blizine uređaja do tkanine, neka parna glačala nerijetko ostavljaju mokre tragove koji se brzo osuše, no ostaju vidljivi tragovi nakon mrlje koji izazivaju nove nabore na tkanine pa na kraju sav trud ispadne uzaludan. Zahvaljujući parnoj ploči SmartFlow Philips ručno glačalo ispušta paru koja ne ostavlja mrlje, prilagođava se svakoj tkanini, a sve što ostaje je – savršeno izglačana i dotjerana odjeća!

Tagovi