Getty Images
NOVI PET CENTAR U DUBRAVI

Hrana i oprema za kućne ljubimce sada nadohvat šapicama istočnog dijela zagreba

S čitavim nizom problema s kojima se suočavamo posljednjih mjesec i pol dana, nikako ne smijemo zaboraviti na naše čupave prijatelje, kućne ljubimce.

Ti naši najbolji prijatelji inspiriraju djelatnike Pet centra koji su u ovoj kriznoj situaciji uspješno realizirali otvorenje nove trgovine u zagrebačkoj Dubravi, čime su ujedno otvorili i nova radna mjesta koja su danas i više nego dobro došla.

Arhitektica Matilda Marelja je pri osmišljavanju unutarnjeg uređenja poslovnice željela stvoriti prostor koji će imati toplinu, identitet i razigranost, koji će opustiti i zaintrigirati kupca da istražuje prostor.

''Kao dugogodišnja vlasnica kućnog ljubimca dobro poznajem doživljaj kupovine u Pet centru; prilikom kupovine hrane i opreme za našeg ljubimca mi se samim ulaskom u prostor opuštamo i otvaramo, proživljavamo iskrenu dječiju emociju.Tu emociju smo nastojali nadograditi unutarnjim uređenjem, toplim, intimističkim zonama u prostoru kao i vedrim, razigranim elementima poput stiliziranog stabla na samom ulazu u prodajni prostor. Stablo koje je nastalo kao dijalog sa zatečenim konstruktivnim stupom u prostoru možemo tretirati kao simbol optimizma i kao svojevrsnu dozvolu za otvaranje naše dječije emocije dok boravimo u prostoru“, dodala je arhitektica Marelja.

U trgovinu su uvedeni i najviši standardi u borbi protiv korona virusa te se dnevno provode višestruke dezinfekcije košarica i blagajni, neizostavnih POS uređaja, ali i svih ostalih površina u trgovini i skladištu, uz postavljene dispenzere s dezinfekcijskim sredstvom na ulazu u dućan. Osim sigurnosnih mjera, prilagođena je i ponuda asortimana Pet centra kako bi kupci i u ovim vremenima, kada je to naročito važno, imali kvalitetnu ponudu proizvoda i najbolje cijene na koje su u Pet centru navikli, čemu osobito doprinose vlastite robne marke na čiju kvalitetu i cijenu kupci računaju.

Unatoč zahtjevnoj situaciji, Pet centar zapošljava i otvara vrata nove trgovine s potrepštinama za kućne ljubimce istoka Zagreba

Također, u trgovini je zaposleno desetak djelatnika koji će pomoći svojim savjetima, uključujući i tri stručnjaka, doktora veterinarske medicine, a pristupačnost trgovine uvelike olakšava nabavu stanovnika dvije velike zagrebačke četvrti.

Voditeljica nove Pet centar trgovine u Dubravi, Dejana Bohnička, naglašava laki pristup lokaciji za stanovnike istočnih zagrebačkih naselja, koji se nalazi na okretištu Dubec te uz širok osmjeh kaže:

Već sam dugo u Pet centru i imala sam priliku iz prve ruke pratiti rast poslovanja, ali i svjedočiti brojnim izazovima koje smo zajedno pretvorilli u pobjede. Sigurna sam da će to biti slučaj i sada, usprkos kriznim vremenima. Vrlo sam ponosna što sam dobila priliku voditi novu i najmoderniju Pet centar trgovinu, sa svojim motiviranim i entuzijastičnim timom. Dat ćemo sve od sebe kako bi naši kupci i njihovi ljubimci bili sretni i zadovoljni, i rado nam se vraćali.

S njom se slaže i gospođa Iris koja je na otvorenju nabavila sve potrebno za mačku Scully.

''Svu potrebnu hranu i pijesak uvijek nabavljamo u Pet centru, a blizina nove trgovine nam je odlično došla jer u svakom trenu možemo doći ako nam nešto za mačku doma nedostaje''.

Uz otvaranje četvrte poslovnice u Zagrebu, a sveukupno desete u čitavoj Hrvatskoj, Pet centar je na najbolji način proslavio svojih dvadeset godina poslovanja u državi. Primarni cilj im je već dva desetljeća da usrećuju vlasnike i kućne ljubimce te da im ponude najkvalitetnije proizvode s tržišta kako bi svi uživali u veselju sa svojim ljubimcima, a uz ovakav prostor zaista je užitak nabavljati sve potrebno za svoje ljubimce.

Linker
25. travanj 2024 16:54