Phillips

Imperativ sezone – prekrasno sjajna i njegovana kosa

Ići u korak s trendovima nije jednostavno, no u najvećim nedoumicama su frizeri koji moraju predstaviti inovativne trendove dok u istom trenu nastoje zadovoljiti potrebe klijentica koje nisu pretjerano sklone promjenama. Poznato je da dame svoju kosu tretiraju kao najvrjedniji modni dodatak, pa nije čudno da se na drastične promjene frizure rijetko odlučuju. No, imamo novost – niti ne trebate. Nosite li ove sezone strogi bob ili se ponosite savršenim dugačkim uvojcima u stilu holivudskih diva, pravilo je jedno – kosa mora izgledati zdravo, njegovano i sjajno! Uz prave proizvode za njegu kose i oblikovanje frizure od sada je i to moguće. Inovativna Philips formula sa senzorom koji optimizira temperaturu u potpunosti se prilagođava potrebama vaše kose te je čini hidratiziranom, sjajnom i njegovanom.

Ravna kosa

Prekrasno sjajnu i njegovanu frizuru najjednostavnije je oblikovati uz pomoć uređaja za ravnanje kose. Philips MoistureProtect linija ima fantastičan uređaj koji može ukrotiti i najneposlušniju kosu zahvaljujući 3 razine temperature, a uz to ionizirajuća tehnika uređaja sprječava statički elektricitet, regenerira kosu i zaglađuje vlasi. Potvrdu vrijednosti uređaja za ravnanje kose daje i it djevojka Dora Predojević, čiji zaštitni znak je upravo savršeni bob. Uz nekoliko poteza Philips uređajem za ravnanje kose Dora zna kako će njezina frizura biti postojana tijekom cijelog dana, te uz to i zaštićena i njegovana.

Kovrčava kosa

Suprotnost savršeno ravnoj kosi su jednako popularne kovrče, koje beauty insiderice obožavaju. Jer, tko može odoljeti volumiziranoj, kovrčama stiliziranoj kosi? Philips je u svoju MoistureProtect liniju uveo još jednu inovaciju – curler kojim oblikujete frizuru bez napora dok u istom trenu hidratizirate kosu. MoistureProtect auto curler osim što optimizira temperaturu i vlažnosti vlasi, zbog nove tehnologije uvijanja omogućuje dvostruko brže kovrčanje kose u nekoliko jednostavnih poteza. Zbog užurbanog stila života, curler često koristi i trendseterica Jelena Marinović, čiji uvojci izazivaju oduševljenje njezinih brojnih pratiteljica.

Osnova svake frizure

Iako trendseterice ove sezone koriste curlere i uređaje za ravnanje, ne smijemo zaboraviti na osnovu njegovane i lijepe kose, a to je kvalitetno sušilo. MoistureProtect sušilo sa senzorom koji prepoznaje optimalnu temperaturu te je u samom procesu sušenja i dodatno hidratizira. Senzor za zaštitu vlage koji prilagođava temperaturu sušenja tipu kose uz održavanje prirodne hidratacije kose što čini ovo ovo sušilo idealnim dodatakom svakoj kupaonici. Saznajete više o Philips MoistureProtect liniji.

Linker
18. travanj 2024 22:26