Inovativna potkošulja

Izbjegnite neugodne situacije,uništavanje odjeće i ostale probleme vezane za znojenje uz inovativnu SSW potkošulju

Izbjegnite neugodne situacije,uništavanje odjeće i ostale probleme vezane za znojenje uz inovativnu SSW potkošulju

Znoj i stres su međusobno povezane stvari. Jednako tako, stres je povezan s ključnim životnim trenucima poput putovanja, razgovora za posao, poslovnih prezentacija, pa sve do prvih spojeva, dana vjenčanja... U tim trenucima trebali bismo biti maksimalno samopouzdani i koncentrirani kako bi ih što bolje i kvalitetnije odradili. Iako u takvim situacijama postoji puno različitih faktora koji nam kradu našu koncentraciju i samopouzdanje, stigao je proizvod koji će barem nekoliko negativnih faktora zauvijek riješiti. Oni se odnose na fizičke znakove posljedica stresa,poput znojnih mrlja te neugodnog mirisa ispod pazuha. Nemojte dopustiti da vam tako mali detalji kap po kap uništavaju koncentraciju i samopouzdanje, jer u životu kao što znate,male stvari čine veliku razliku.


Brend „SSW – sweat stop wear“ osnovan je kao odgovor na probleme osoba sa znojenjem, a fokus je na uklanjanju neugodnih estetskih nuspojava znojenja. SSW proizvodi sami po sebi ne sprječavaju proces znojenja već štite odjeću da, usprkos znojenju, ostane suha i zaštićena od neželjenih znojnih mrlja, a ujedno Vam smanjuju troškove održavanja i čišćenja odjeće. Oni jamče kvalitetu, udobnost i samopouzdanje u svakoj prigodi.

Prvi proizvod unutar SSW brenda je potkošulja sa znojnicima business. Proizvod je izrađen od ekoloških i prirodnih tkanina i posebnog materijala ispod pazuha sastavljenog od dva sloja. Prvi pamučni sloj ima funkciju upijanja znoja dok drugi vodonepropusni sloj onemogućava prodor znoja u zoni pazuha u vanjski dio potkošulje, a time i na gornje slojeve odjeće.


Potkošulja sa znojnicima business namijenjena je poslovnim ženama i muškarcima, službenim osobama, uniformiranim osobama i svim drugim osobama koje se pojačano znoje (hiperhidroza, žene u menopauzi) ili koji se žele zaštititi od znojnih mrlja na odjeći u zoni pazuha.


Izborom posebnih materijala i najkvalitetnijeg pamuka napravljena je inovativna potkošulja koja sprečava neugodne posljedice znojenja te štiti vaše samopouzdanje i odjeću u ključnim životnim situacijama kao što su poslovni sastanci,predavanja,prvi spojevi. Potkošulja je izrađena u Hrvatskoj te samom kupnjom potičete razvoj hrvatskog gospodarstva.

Više informacija potražite na ssw.hr

Linker
26. travanj 2024 11:45