Jesenske boje za Vašu kosu

Salon Sananda donosi sofisticirana rješenja za prirodnu ljepotu i hladnu estetiku vaše kose!

Sve su češće i kreativnije želje za postizanjem i dobivanjem lookova koji se pojavljuju na društvenim mrežama. Od sada je moguće mijenjati boju kose u kratkom roku i često bez ugrožavanja njene kvalitete. Za nevjerojatne hladno-smeđe tonove s prigušenom i hladnom estetikom - tu je Sananda.

PRIJEĐI NA TAMNU STRANU – IMAMO MRAK TONOVE!

Salon Sanada u Splitu i Omišu njeguje individualni pristup, stilističke i kolorističke usluge te njegu i dubinsku obnovu kose, a ujedno je i dio Master Salona – Schwarzkopf Professional projekta koji okuplja vrhunske frizerske salone usmjerene na izvrsnost u pružanju usluga. Osim vrhunskih savjeta i kolorističkih rješenja koja oduzimaju dah, ovdje možete pronaći i visokokvalitetne Schwarzkopf Professional proizvode za održavanje profesionalne njege kose i kod kuće. Kako bi njega vaše kose bila personalizirana, a odabrani proizvodi odgovarali tipu i stanju vaše kose, obratite se stručnom timu ovog vrhunskog Master Salona!

Preporuka da se slediš!

IGORA Raw Essentials predstavlja paletu hladnih smeđih tonova sa suptilnim i minimalističkim sjajem koje će prekrasno istaknuti kosu naših klijentica. Earthy Clay i Ashy Cedar su IGORA RAW Essentials tonovi koji tako sofisticirano i suptilno naglašavaju prirodnu ljepotu i hladnu estetiku“, kaže Joško Tafra, vlasnik salona Sananda i frizer s više od 25 godina iskustva.

Master Salon je destinacija na kojoj ćete doživjeti nezaboravno salonsko iskustvo. Ove jeseni posjetite Salon Sananda u Splitu i Omišu i prigrlite jedinstvene jesenske boje.

Linker
23. travanj 2024 11:51