Kako pripremiti kosu za ljetne festivale?

Salon Hairvetica otkriva odgovor na ovo pitanje!

Priprema je pola posla! Zato popis u ruke, a na listu prioriteta svakako stavite vašu ljetnu frizuru. Osim spremnog popisa i spakirane torbe, vaša kosa zahtijeva tretman koji će joj omogućiti bezbrižno ljeto. Posjet salonu je prvi korak kako bi vaša festivalska frizura spremno dočekala more i sunce. Baš zato Lidija Štokić i Alen Barić, renomirani profesionalci iz salona Hairvetica, otkrivaju kako su styling kose i profesionalna njega kamen temeljac u pripremi kose za ljetno festivalsko ludilo!

OTVORITE FESTIVALSKU SEZONU SA STILOM

Salon Hairvetica vrhunski je salon koji uz individualan pristup svakom klijentu nudi i potpuna rješenja za njegu, bojanje i styling kose, a ujedno je i dio Master Salona – Schwarzkopf Professional projekta koji okuplja vrhunske frizerske salone usmjerene na izvrsnost u pružanju usluga. Osim vrhunskih stručnjaka koji se neprestano usavršavaju i prate trendove, u salonu Hairvetica možete pronaći i visokokvalitetne Schwarzkopf Professional proizvode za održavanje profesionalne njege kose i kod kuće. Kako bi njega vaše kose bila personalizirana, a odabrani proizvodi odgovarali tipu i stanju vaše kose, obratite se stručnom timu ovog vrhunskog Master Salona koji će vam pomoći u odabiru i procjeni stanja vaše kose.

HOT PREPORUKA

„Novi Schwarzkopf Professional OSiS+ Dry Texture neizostavan je dio svakog stylinga. Nevidljivi, suhi sprej koji stvara, oblikuje i definira volumen i teksturu bez ugrožavanja prirodnog osjećaja na kosi i blistavog sjaja.” – kaže nam Lidija, dok kolega Alen dodaje: „A neizostavan dio svake pripreme kose za ljeto je Schwarzkopf Professional BC Bonacure, prvi napredni režim za njegu kose obogaćen najnovijim tehnologijama za njegu kože. Revitalizira „žednu“ kosu, te joj pruža esencijalnu hidrataciju i prirodan sjaj. Pravo rješenje za potpuno obnovljenu i besprijekornu kosu.“

Master Salon je destinacija na kojoj ćete doživjeti nezaboravno salonsko iskustvo. Posjetite salon Hairvetica u Zagrebu i neka vaša kosa ovog ljeta zablista punim sjajem!

Linker
24. travanj 2024 02:15