KUĆNI POMAGAČI

Kako u pet dana postići savršeno bijeli prirodan osmijeh?

  • 27.09.2019. u 16:12

  • Autor:
    • Promo

Gazirani ili pak voćni tamni sokovi, kava, crni čajevi i svakako cigarete najgori su neprijatelji prirodne bjeline zdravih zuba. I dok masovno za ljepši osmijeh svi posežu stomatologu na skupa čišćenja i izbjeljivanje, u trgovine diljem Hrvatske stigao je novi kućni pomagač za bjeliji osmijeh. 

Riječ je o novoj BLANX O₃X (oxygen power) formuli s aktivnim kisikom uz koju možete postići i do četiri puta bjelju nijansu u samo pet dana! Za razliku od nekih već poznatih nam pasti, BLANX O₃X dolazi nam u dva različita pakiranja.

 

Prvi u obliku O₃X WHITENING BITES - udlage za zube. Ma koliko god udlaga zvučala neugodno riječ je zapravo o gumenoj formi zubala zbog čijeg jednostavnog dizajna lako prianja na cijelo zubalo ma kakav god luk bio.  Udlaga zapravo krije gel koji se prilikom postavljanja ravnomjerno raspoređuje po vanjskom i unutarnjem dijelu zuba te tako djeluje na boju.

Press Photo

Drugi način korištenja i izbjeljivanja čini se kroz O₃X WHITENING STRIPES. To su jednostavne trakice natopljene istoimenim gelom koje se postavljaju na zubalo te u samo deset minuta aktivnog djelovanja gela već za pet dana vidi se značajni rezultat.

Press Photo
 

Tajna uspješnog djelovanja ovog preparata je u kombinaciji aktivnom molekularnog kisika i arktičkog lišaja, a prednost mu je ta što ne oštećuje caklinu, desni niti uzrokuje preosjetljivost zubnog mesa.

 

BLANX O₃X proizvode potražite ekskluzivno u dm poslovnicama.

Tagovi