Phillips

Kako uz savršene kovrče sačuvati i savršeno zdravu kosu

Frizura koja nikad ne izlazi iz mode osvaja i ove sezone

FRIZURA KOJA OSVAJA

Jeste li se ikad pitali koji tip frizure nikad ne izlazi iz mode? Ako vam kažemo da je to frizura koju obožavaju stilski besprijekorne Francuskinje, onda znate odgovor. Savršeno duga, lijepa i bujna kosa uvijek je u trendu. Bilo da ste više tip za ravnu kosu, blago valovitu ili raskošne kovrče, ako je njegovana i zdrava, vaša kosa neće ostati nezamijećena. I zato joj se trebate posvetiti s posebnom pažnjom. Oblikovanje duge ili poluduge kose jako često izaziva oštećenja i pucanje vrhova. Ako učestalo fenirate svoju kosu, koristite uređaje za ravnanje ili uvijanje kose, nakon nekog vremena primjećujete da je vaša kosa suha i da joj treba oporavak. No, kako ne biste žrtvovali omiljenu frizuru i ako ipak želite svaki dan izgledati kao da ste upravo došli iz frizerskog salona, birajte uređaje s MoistureProtect tehnologijom. U čemu je razlika? U tome što senzor MoistureProtect unutar sušila ili uređaja za ravnanje ili kovrčanje kose kontinuirano mjeri razinu hidratacije kose u realnom vremenu i automatski prilagođava temperature na optimalnu razinu. Rezultati pokazuju zaštitu do 85 posto nakon samo 5 minuta sušenja kose. Kad je u pitanju zadržavanje vlažnosti naše kose, ovo su sjajne vijesti. Svi znamo da uređaji za oblikovanje kose koji koriste toplinu, mogu imati potencijalne štetne učinke na našu kosu. Philipsova linija uređaja za oblikovanje kose MoistureProtect pomaže u održavanju prirodne hidratacije kose i spriječava prekomjerno isušivanje. A hidratizirana kosa, osim što je sjajna, ima jaču i fleksibilniju dlaku te je pogodnija za oblikovanje.

Phillips

ZAVODLJIVE KOVRČE

Jedan od stilova frizura koji nikad ne izlazi iz mode svakako su kovrče i bilo koja varijacija na temu kovrča – valovi, raščešljane kovrče ili gusta kovrčava raskošna kosa. No, ova frizura podrazumijeva konstantno izlaganje kose toplini. Tajnu savršenih i zdravih kovrča otkrila je naša poznata plesačica i TV lice, Tina Walme. Za brojne plesne nastupe Tina redovito bira raskošne duge kovrče po kojima je postala prepoznatljiva, a jednostavno i brzo može sama napraviti ovu frizuru uz pomoć Philips MoistureProtect Auto Curlera. Ovaj revolucionarni uređaj uz jednostavni pritisak gumba i automatsko uvijanje daje predivnu frizuru kao nakon posjeta frizerskom salonu. Ovisno o tome kakve kovrče želite postići, opuštene valove, razbarušenu „messy hair“ ili pak pravilne čvrste kovrče možete birati između 3 smjera kovrčanja kose, temperature i vremena.

Užasno je važno prije kovrčanja s Auto Curlerom, kosu osušiti sušilom iz linije MoistureProtect, koje kosu štiti od vlage kako bi što duže bila zdrava i sjajna.

Phillips

SAVRŠENO RAVNA KOSA

Ima onih koji svoju dugu kosu najviše vole ravnu i jako često posežu za uređajem za ravnanje. Za njih je Philipsova tehnologija odlično rješenje jer uređaj za ravnanje utvrđuje stanje kose 30 puta u sekundi te prilagođava temperaturu što čini vašu kosu zaštićenom od oštećenja, isušivanja i lomljenja. Konačno možete bezbrižno oblikovati svoju frizuru jer MoistureProtect linija pruža predivne rezultate, bez ikakvih kompromisa kad je u pitanju zdravlje kose.

Phillips

Više informacija potražite na Philips MoistureProtect.

Linker
27. travanj 2024 04:32