Kako provesti vikend

Kišni vikend s djecom? Evo kako ga provesti

  • 06.09.2019. u 13:28

  • Autor:
    • Promo

Westgate

Većina školaraca ovog ponedjeljka sjeda u školske klupe – neki po prvi puta, neki već i završavaju, ali svi imaju iste potrebe kada je riječ o prvim danima škole. Treba kupiti torbu, knjige, školski pribor, obnoviti garderobu za izrasle školarce, a mi smo istražili kako da shopping s klincima prođe u što bolje raspoloženju!

Radionice robotike, dječja modna revija, druženje s profesorom Baltazarom i još mnogo toga očekuje posjetitelje Westgate Kids clustera u sklopu trgovačkog centra Westgate Shopping City. Više od dvadeset poznatih trgovina za klince je dio Westgate Kids-a, a među njima Babycenter, Reserved Kids, Idexe, next, H&M, C&A, ciciban, froddo, Benetton… u kojima svako dijete može pronaći ono što mu se sviđa!

Radionice robotike by IRIM

U suradnji s Institutom za razvoj i inovativnost mladih – IRIM, u Westgateu se već treći puta održava radionice robotike i informatike za klince. Stručni edukatori uče klince znanjima iz STEM područja i kroz vježbu i smijeh osnovama programiranja.

A Profesor Baltazar će u nedjelju posjetiti Westgate zajedno sa svojom družinom te klincima – malim znanstvenicima održati kviz kroz zabavna pitanja iz područja znanosti.

Odmor od shoppinga možeš pronaći i u najvećoj bowling centru Rock'n'bowl, posjetiti Muzej automobila Ferdinand Budicki ili klince na par sati prepustiti stručnim odgajateljima u Family Park-u, najvećoj dječjoj igraonici u Hrvatskoj.

Cijeli vikend program pronađi na klik.

Tagovi