Otvoren novi web shop Europa92

KLIK DO NAJVEĆIH svjetskih jeans brandova!

  • 11.02.2019. u 10:58

  • Autor:
    • Promo

Još od daleke 1873. kada je patentiran prvi model traperica, jeans je postao neizostavan dio svakog ormara.

Hit komad koji nema rok trajanja i uspješno se prilagođava svim modnim promjenama, uvijek je u trendu, a zašto su  toliko omiljene je i činjenica da dobro izgledaju i u dnevnim i večernjim varijantama. Zimi ili ljeti, po kiši ili suncu one se mogu prilagoditi svim vremenskim uvjetima i savršeno uklopiti u bilo koje izdanje. 

No svakako najtraženiji i najrazvikaniji su oni poznati jeans modeli zbog kojih se nekada putovalo u inozemstvo, a danas se mogu nabaviti u samo par klikova.

Već više od 20 godina broj 1, multibrand Europa 92  maloprodajni lanac trgovina najvećih i najkvalitetnijih jeans brandova u svijetu otvorila je nedavno svoj novi i redizajnirani web shop omogućujući kupcima da poznate jeans brandove kao što su: Levi’s, Mustang, Wrangler, Lee i LTB ali i modnih brandova poput Scotch&Soda, Broadway, Redskins, Pioneer, Greystone, i hrvatskog dizajna i proizvodnje - AD Twenty,  nabave u samo par klikova.

promo
 

Intuitivnog , jednostavnog dizajna novi jeans web shop omogućava kupcu da se lako snalazi, a atraktivan izgled uvući će vas u brandirani svijet jeansa, gdje ćete sa posebnim filterima moći odabrati modele po vašim željama. Artikli prikazani na pravim modelima, uslikani sa svih strana i detaljno opisani olakšat će vaš odabir, a posebna pogodnost je i to što se artikl može zamijeniti i u bilo kojoj poslovnici Europe 92. Moguća je i prethodna provjera u kojoj poslovnici je određeni model dostupan. Isporuka je moguća unutar 7 dana i besplatna je ukoliko se naruči iznos iznad 200 kn. Posebne pogodnosti donosi i pretplata na newsletter i loyalty program Europe 92, koji još nudi mnoge atraktivne pogodnosti (besplatne popravke, personalizaciju, rođendanske popuste, poklon bonove i ostale pogodnosti).

U novom web shopu imat ćete potpuni pregled i ostalih modnih artikala: jakni, suknji haljina, šalova, majica, košulja, vesta, kombinezona, trenirka, prsluka, sakoa i ostalih modnih dodataka. Posebno su istaknuta sniženja, a tu je i on line podrška pri kupnji.

Novi virtualni shop Europe 92 nije samo obična on line trgovina, to je brandirana jeans moda fokusirana na želje i zadovoljstvo kupaca, mjesto gdje su najkvalitetniji  jeans brandovi optimalno posloženi da stvore jedinstven osjećaj kupnje i odabira modela iz udobnosti vlastitog doma.

Europa92.hr  je puno više od on line modne trgovine - ona je mjesto gdje je u fokusu kupac, njegovo uzbuđenje i zadovoljstvo. Vrhunskom uslugom njihovih Jeans eksperata i ponudom najkvalitetnijih jeans brandova, ovim novim web shopom stvoren je jedinstveni osjećaj kupnje fokusiran na potrebe kupaca, te time maksimalno olakšan odabir i kupnja jeansa i ostalih odjevnih komada omiljenih jeans proizvođača. 

promo
 

 

Dakle ako niste u mogućnosti obići naše trgovine i naše jeans experte ili vam je jednostavno ugodnije obaviti kupnju iz naslonjača u svom domu - uz samo jedan klik uđite u virtualni svijet najkvalitetnije jeans ponude!

Tagovi