Otvoren novi web shop Europa92

KLIK DO NAJVEĆIH svjetskih jeans brandova!

Još od daleke 1873. kada je patentiran prvi model traperica, jeans je postao neizostavan dio svakog ormara.

Hit komad koji nema rok trajanja i uspješno se prilagođava svim modnim promjenama, uvijek je u trendu, a zašto su toliko omiljene je i činjenica da dobro izgledaju i u dnevnim i večernjim varijantama. Zimi ili ljeti, po kiši ili suncu one se mogu prilagoditi svim vremenskim uvjetima i savršeno uklopiti u bilo koje izdanje.

No svakako najtraženiji i najrazvikaniji su oni poznati jeans modeli zbog kojih se nekada putovalo u inozemstvo, a danas se mogu nabaviti u samo par klikova.

Već više od 20 godina broj 1, multibrand Europa 92 maloprodajni lanac trgovina najvećih i najkvalitetnijih jeans brandova u svijetu otvorila je nedavno svoj novi i redizajnirani web shop omogućujući kupcima da poznate jeans brandove kao što su: Levi’s, Mustang, Wrangler, Lee i LTB ali i modnih brandova poput Scotch&Soda, Broadway, Redskins, Pioneer, Greystone, i hrvatskog dizajna i proizvodnje - AD Twenty, nabave u samo par klikova.

Intuitivnog , jednostavnog dizajna novi jeans web shop omogućava kupcu da se lako snalazi, a atraktivan izgled uvući će vas u brandirani svijet jeansa, gdje ćete sa posebnim filterima moći odabrati modele po vašim željama. Artikli prikazani na pravim modelima, uslikani sa svih strana i detaljno opisani olakšat će vaš odabir, a posebna pogodnost je i to što se artikl može zamijeniti i u bilo kojoj poslovnici Europe 92. Moguća je i prethodna provjera u kojoj poslovnici je određeni model dostupan. Isporuka je moguća unutar 7 dana i besplatna je ukoliko se naruči iznos iznad 200 kn. Posebne pogodnosti donosi i pretplata na newsletter i loyalty program Europe 92, koji još nudi mnoge atraktivne pogodnosti (besplatne popravke, personalizaciju, rođendanske popuste, poklon bonove i ostale pogodnosti).

U novom web shopu imat ćete potpuni pregled i ostalih modnih artikala: jakni, suknji haljina, šalova, majica, košulja, vesta, kombinezona, trenirka, prsluka, sakoa i ostalih modnih dodataka. Posebno su istaknuta sniženja, a tu je i on line podrška pri kupnji.

Novi virtualni shop Europe 92 nije samo obična on line trgovina, to je brandirana jeans moda fokusirana na želje i zadovoljstvo kupaca, mjesto gdje su najkvalitetniji jeans brandovi optimalno posloženi da stvore jedinstven osjećaj kupnje i odabira modela iz udobnosti vlastitog doma.

Europa92.hr je puno više od on line modne trgovine - ona je mjesto gdje je u fokusu kupac, njegovo uzbuđenje i zadovoljstvo. Vrhunskom uslugom njihovih Jeans eksperata i ponudom najkvalitetnijih jeans brandova, ovim novim web shopom stvoren je jedinstveni osjećaj kupnje fokusiran na potrebe kupaca, te time maksimalno olakšan odabir i kupnja jeansa i ostalih odjevnih komada omiljenih jeans proizvođača.

Dakle ako niste u mogućnosti obići naše trgovine i naše jeans experte ili vam je jednostavno ugodnije obaviti kupnju iz naslonjača u svom domu - uz samo jedan klik uđite u virtualni svijet najkvalitetnije jeans ponude!

Linker
25. travanj 2024 19:56