Koji je vaš najdraži završetak - mat, sjajni ili metalik?

Jeste li znali da je Crkva tijekom srednjeg vijeka zabranila ruž za usne, ali je opet postao popularan tijekom 16. stoljeća zahvaljujući Kraljici Elizabeti I? Riječ ruž dolazi od francuske riječi „rouge“, što znači crveno i sve do druge polovice 20. stoljeća ruž za usne bio je definiran isključivo nijansama crvene boje.

Jeste li znali da je Crkva tijekom srednjeg vijeka zabranila ruž za usne, ali je opet postao popularan tijekom 16. stoljeća zahvaljujući Kraljici Elizabeti I? Riječ ruž dolazi od francuske riječi „rouge“, što znači crveno i sve do druge polovice 20. stoljeća ruž za usne bio je definiran isključivo nijansama crvene boje.

Danas je na tržištu u ponudi širok izbor boja, nijansi, ali i tekstura ruževa za usne.

wet n wild u svojoj ponudi ima više vrsta i oblika, a na vama je da otkrijete svoj najdraži!

MEGA LAST LIQUIS CATSUIT MAT – tekući mat ruž za usne

Tekući mat ruž za usne klizi poput maslaca, stoji kao druga koža i ne blijedi! Napravljen s glamuroznim sastojcima, lagano se nanosi i pretvara se u visoko pigmentirani mat finiš s vrlo postojanom snagom i dugotrajnošću.

  • Lagano klizi usnama i pretvara se u visoko pigmentirani mat finiš,

  • lagana formula izrađena s iznimno dugotrajnom izdržljivošću,

  • intenzivna pigmentacija bez isušivanja usana.

MEGA LAST® LIQUID CATSUIT HIGH-SHINE - tekući sjajni ruž za usne

Inspiriran najprodavanijim MegaLast tekućim mat ružem, sjajni tekući ruž za usne kombinira ugodno i lako nanošenje sa visoko pigmentiranim sjajom. Pruža briljantan, visoki sjaj i ultra pigmentiranu boju za postizanje zrcalnog sjaja. Prožet mješavinom vitamina, biljnih ulja i maslaca, ova kremasta tekstura osigurava vrhunsku vlagu te je iznimno hranjiva. High-shine ruževi su dugotrajni i imaju kremastu teksturu za lakše nanošenje. Nemaju glutena ni mirisa a sve nijanse su veganske.

Ruževi sadrže:

• vitamin E koji poboljšava ukupnu teksturu usana,

• maslac od sjemenki Murumuru – osigurava hidratiziranost,

• shea maslac - daje formuli glatku, kremastu teksturu,

• sjemenke suncokreta i plodova marakuje, arganovo i ulje makadamije - pružaju vlagu i njegu usnama.

MEGA LAST® LIQUID CATSUIT METALLIC – tekući metalik ruž za usne

Metalik ruž za usne za savršenu punoću usana s višedimenzionalnim metalik česticama. Inovativan ruž koji pruža živahni, metalik finiš. Dostupan je u dvije nijanse, cruelty free, bez glutena i mirisa sa sljedećim prednostima:

  • obavija usne dugotrajnom, živom, metalik bojom,

  • formula bez težine nudi preciznost, lako nanošenje i intenzivan biserni pigment,

  • sadrži ekstrakte makadamije koji pomaži u osiguravanju vlage te vitamin E za poboljšanje teksture,

  • boja ruža obgrljuje svaku konturu usana bez isušivanja.

MEGALAST® ruževi za usne mat i visoki sjaj

Već daleko poznati standardni ruževi za usne imaju potpuno novi izgled - ugraviran logotip na pakiranju, oblik zlatno sjajnih usana koje krase sam dizajn, te prozirni vrh koji otkriva nijansu svakog ruža.

Ovaj ekskluzivni novi dizajn jednostavno privlači pažnju! Ruževi sadrže svjetski poznati polimerni kompleks koji ostavlja usne nježnim i hidratiziranim sa svilenkastim osjećajem. Ekstrakt prirodnih morskih biljaka zajedno s vitaminima tvori dobitnu kombinaciju za meke i nježne usne.

Dostupni su u 24 nijanse, 13 s mat završetkom i 11 sa sjajnim završetkom.

Linker
26. travanj 2024 07:14