Kompletna njega kože na bazi hijalurona i vitamina osvojiti će vas odmah na prvu

U laboratoriju najomiljenijeg i najnagrađivanijeg hrvatskog brenda prirodne kozmetike s farmaceutskom kvalitetom pažljivo se kreirala NOVA linija koja će vašoj koži omogućiti intenzivnu hidrataciju, revitalizaciju, izglađivanje bora uz vrlo jaku antioksidativnu zaštitu.

Magistra farmacije Mirjana Brlečić došla je do savršene formulacije hijalurona, vitamina i biljnih ceramida u obliku tekućih kristala, koju je „pospremila“ u divne Nikel bočice.

Hijaluronska kiselina tzv. hijaluron sastavni je dio naše kože, djeluje kao „spužva“ , puni stanice vlagom dajući koži svježinu i punoću. Starenjem, stresnim načinom života, raznim metaboličkim disbalansima u tijelu stanična sinteza hijalurona je smanjena ,no bez brige hijaluron iz linije HYALURON + VITAMINI nalazi se u obliku soli, dovoljno male molekule koja ulazi u duboke slojeve epiderme. Dodatno oduševljava što ovo nije još jedna linija kozmetike s hijaluronom u nizu, veliku razliku čine pomno odabrani vitamini koji imaju ulogu da štite kožu, potiču sintezu kolagena, revitaliziraju, umiruju, poboljšavaju mikro-cirkulaciju i „imunitet kože“!

U ponudi se nalazi 8 proizvoda. Ulje za čišćenje s hyaluronom i E vitaminom nježno uklanja nečistoće i šminku bez isušivanja kože, dok Losion za čišćenje i toniziranje s hijaluronom i B vitaminom dodatno umiruje i tonizira kožu te ju priprema za prihvaćanje aktivnih sastojaka iz preparata u nastavku njege.

Hyaluron+C+E vitamin KREMA idealna je za sve tipove kože i svaku dob, za dnevnu i noćnu njegu. Vitamin C ugrađen je u liposome. Ovaj prirodni sustav omogućuje mu ulazak u duboke slojeve kože, dugotrajno otpuštanje i učinkovitost.

Hyaluron+ A vitamin NOĆNA KREMA omogućuje intenzivnu njegu, umiruje suhu i vrlo suhu kožu. Sadrži shea maslac u granulama koje se otapaju tek u dodiru s kožom.

HYALURON+C+E+B vitamin SERUM/BOOSTER pravi je „punjač“ stanica kože vlagom i energijom, kombinacija hijalurona i vitamina s hladno prešanim uljima jojobe, argana, indijeske smokve, maline i fitosterola, pruža dugotrajnu i dubinsku hidrataciju, elastičnost, čvrstoću i zaglađivanje bora. Ovaj intenzivan revitalizirajući serum nanosi se na cijelo lice kao podloga kremi ili ciljano na bore koje želite izgladiti.

Šteta je ne spomenuti božanstveni Balzam oko očiju s hijaluronom, A i E vitaminom, Energizirajuću masku s hijaluronom te B i C vitaminom, Kremu za ruke s hijaluronom, B i E vitaminom.

U Nikelovu inovaciju garantirano ćete se zaljubiti.

Linker
18. travanj 2024 19:23