Phillips
Pomoć u kući

Kućanski uređaj koji je oduševio muškarce

Iako su kućanski poslovi uglavnom još uvijek rezervirani za ženski dio kućanstva, sve više muškaraca sudjeluje u obavljanju ovih zadataka. Moderna vremena promijenila su i način gledanja na muško-ženske poslove. No, nisu svi kućanski poslovi jednako popularni. Sve više muškaraca odlučuje sudjelovati u poslovima koji uključuju uređaje koji im znatno olakšavaju život.

Phillips

Tako glačanje odnedavno više nije najmanje omiljena aktivnost među muškarcima, a zahvaljujući ručnom steamer glačalu, peglanje košulje ili odijela više ne zvuči tako komplicirano. Philips Steam&Go glačalo doslovno čini život lakšim, obavljanje kućanskih poslova bržim i štedi vaše slobodno vrijeme. Toliko je jednostavan za upotrebu da za glačanje više ne trebate dasku nego jednostavno prislonite steamer na vašu odjeću na vješalici i zahvaljujući kontinuiranoj snažnoj pari, glačate bez problema i najsitnije nabore.

Naš poznati komičar i voditelj Ivan Šarić, koji je protekle sezone zasjao u jednom od najgledanijih televizijskih formata „Ples sa zvijezdama“, najviše voli sam pripremati outfite za svoje komičarske nastupe. Kako je često na pozornici i na putovanjima, pakiranje omiljenih košulja predstavlja pravi izazov. No, otkako je otkrio ručno steamer glačalo, Ivan ne putuje bez njega. Praktično i ergonomskog dizajna, spremljeno u vrećicu koja je otporna na visoke temperature, ovo Philips Steam&Go glačalo stane i u najmanju prtljagu. Po dolasku u hotel, ili u garderobi u backstageu, dovoljno je uključiti ga u struju i u roku od 45 sekundi, steamer glačalo spremno je za upotrebu.

Phillips

Više informacija potražite na linku Philips Steam&Go.

Linker
16. travanj 2024 06:29