Kvalitetan lifestyle stvar je treninga, a prava obuća i odjeća stvar su Intersporta

 Izvor: Intersport - SuzanaMojTrener i Anita Dujić

Treniranje je popularna tema kojoj se može pristupiti na bezbroj načina. Malo internet researcha, malo razgovora s onima koji treniraju i donošenje nepokolebljive odluke da se danas (ili još bolje jučer) počinje.

Sve ovo prošla je i naša poznata influencerica Anita Dujić zaključivši u jednom trenutku da bi bilo interesantno isprobati treniranje kod kuće (online) i treniranje u dvorani (offline). Kao što postoji idealan work-life balance, kaže nam Anita, tako bi svatko za sebe trebao pronaći i training-life balance, odnosno trening ugraditi u svoj lifestyle.

„Neću pogriješiti ako kažem da je fitness danas dio mog lifestylea, kao što je to nakit, lijepa odjeća, zdrava ishrana… fitness i tjelovježba dio je mene koji ne ide nigdje.“ Anita Dujić

Krenimo redom. Prije nego što je otkrila svijet katarzičnih čučnjeva i ispravnog planka, Anita je zavirila u svijet fitness opreme i odjeće u Intersportu. Tamo je srela sve poznatiju stručnjakinju za fitness Suzanu, poznatu pod imenom SuzanaMojTrener i njih dvije su odabrale idealan set odjeće i obuće za uspješan prvi ali i svaki sljedeći fitness trening.

image
Izvor: Intersport - SuzanaMojTrener

Smjernice su bile jednostavne: moderno, funkcionalno i udobno, pa se kao izbor nametnuo brand Energetics koji odlično ispunjava sva tri ova kriterija.

Više nije bilo prostora za odgodu i Anita kreće s online treningom. Ovo su prvi dojmovi:

Jednostavan i kvalitetno strukturiran Suzanin online program bio je pun pogodak. Treninzi su se dobro uklopili u Anitin pretrpani raspored i počeli su ostavljati odličan utjecaj na tijelo, ali i opće raspoloženje.

Zaljubljivanje u fitness išlo je korak dalje i tako je nakon online treninga, Anita odlučila isprobati i the real thing. Kreće u dvoranu i sa Suzanom i njezinim curama se predaje novim i raznolikim fitness izazovima. Uz kvalitetan trening, Suzana nudi i cijelu filozofiju pozitivnog stava prema sebi i životu, koja u kombinaciji sa svakodnevnim treningom čini čuda. A dobar početak je ispravno slaganje prioriteta, o čemu Suzana kaže: „Ako želiš ići naprijed, rasti, bilo da su u pitanju odnosi, obrazovanje, trening, posao, bilo što u životu - nema neradnog dana, nema godišnjeg odmora, guraš i guraš prema svom cilju i sve se to može uz dobru organizaciju vremena i prioriteta. Posložite prioritete u životu.“

image
Izvor: Intersport - SuzanaMojTrener i Anita Dujić

Kako je priča krenula i kako su Anita i Suzana našle zajednički jezik, razigrale prsa i trbuh, ženski sklek, vježbe za ruke, vježbe za trbušne mišiće i ruke i drugo... pogledajte na videu.

Zaključak? Anita je pronašla svoj idealan trening i usput se povezala s Intersportom. Na kraju je ipak prevagnulo offline iskustvo, o čemu nam je rekla: Trening uživo je ipak nešto što ekran teško može zamijeniti, koliko god praktičan bio. Onaj trenutak kada te @suzanamojtrener pogleda u oči i kada ne možeš baš tako lako odustati kao kad si doma, energija i polet koje dobivaš od drugih u dvorani je zapravo smisao offline treninga.“

I za kraj, a zapravo početak vašeg treninga, još malo dodatne inspiracije:

image
Izvor: Intersport
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 21:18