La dolce vita u bojama Fracomine

Nova Fracomina kolekcija pršti šarenilom, suvremenim teksturama kao i chic ženstvenošću

U skladu s toplijim danima koji dolaze, boje i printevi zauzimaju središnje mjesto kroz stilove i siluete.

Glorious heat kolekcija prepuna je nijansi maslinasto zelene i senf žute, kao i nježnih ružičastih i safari tonova. Poseban naglasak je na detaljima, poput čipke i nabora, te amblema s divljim životinjama.

Blooming Salad stil odiše svježinom mediteranske prirode. Glavne zvijezde kolekcije romantične su maxi haljine, ali i kratke prugaste haljinice. Jakne s printevima cvijeća i leptira kao i cvjetne majice, glavni su aduti ove proljetne Fracomina kolekcije, dok se kao boje ističu nijanse plave, crvene i smaragdno zelene boje.

Za one željne pin up ili rockabilly stila i povratka u pedesete, tu je kolekcija Honey Florida, sa svojim slatkim pastelnim tonovima i sofisticiranim dodirom retro raspoloženja. Skraćeni krojevi, šarene haljine, cvijeće i pruge, vintage izgled inspiracija su ove kolekcije.

Bohemian juice kolekcija inspiraciju je pronašla u jednostavnom, ali trendovskom stilu laganih denim haljina Coachella stila, koje se mogu nositi na plaži, ali i u gradu. Odvažne boje poput svijetlozelene, ružičaste, boje breskve, kapri hlače, lagani prsluci s istaknutim detaljima, sve vodi do nezaboravnog proljeća i ljeta.

Regular excessive stil idealan je za žene koje vole sportske chic trendove, ova kolekcija novi je klasik za suvremene žene koje su uvijek u pokretu. Fracomina nudi klasični stil crne i bijele, pojačan snagom crvene i omekšan ružičastom, u jedinstvenoj, sportskoj, trendovskoj kombinaciji. Meke tkanine, poput brušenog pamuka usklađene su s čipkom i umjetnim krznom za stvaranje dinamičnih kontrasta: mekane hlače otvorene sa strane, nose se s majicama koje su prepune zanimljivih umetaka.

Peony Dream kolekcija otvara još jedno glamurozno poglavlje puno šarma i neusporedivog stila, sofisticirane preciznosti i modnih detalja. Kolekcija predstavlja luksuznu igru s cvijećem, cvijet božura, čiji valoviti oblici i nježni ružičasti tonovi nadahnjuju liniju. Duge čipkaste haljine u gipsy stilu, visoki struk, traperice s izvezenim detaljima, kao i izražena ženstvenost, ono je što pruža nova Fracomina kolekcija.

Linker
25. travanj 2024 18:49