LA PIEL

Lana Jurčević osvaja svojim poduzetničkim duhom i brendom La PIEL

Nešto malo više od godinu dana postojanja, La PIEL proslavio je više nego uspješnu godinu iza sebe.

Iza La PIEL brenda prirodne kozmetike za njegu kože stoji pjevačica Lana Jurčević koja je nakon mnogih beauty kampanja odrađenih za druge brendove, odlučila pokrenuti svoj.

PROMO

Među popularnim proizvodima su i najnovija linija La PIEL pilinga, a Lana posebice pazi da svaki sastojak bude iznimno kvalitetan.

„Najveća želja bila mi je osvijestiti žene o opasnim sastojcima koji se nalaze u preparatima i kozmetici na policama dućana. Htjela sam im omogućiti da bezbrižno koriste proizvode bez straha, znajući da se u njima nalaze vrhunski i provjereni sastojci, koji će im dati zdravu, glatku, sjajnu, mekanu i mirišljavu kožu.“ izjavila je Lana Jurčević.

PROMO

Svi La PIEL-ovi proizvodi ručno su izrađeni u Hrvatskoj, a Lana je kao pobornica zdravog života, zadužena za njihovo osmišljavanje i odabir sastojaka, uz pomoć stručnjaka koji iza sebe imaju preko 30 godina iskustva u proizvodnji kozmetike.

PROMO

La PIEL proizvodi dostupni su na policama BIPE. U BIPI svaki kupac može biti siguran da će u širokoj ponudi baziranoj na atraktivnim i kvalitetnim proizvodima top robnih marki uvijek pronaći nešto za sebe, svoju obitelj i dom po odličnim cijenama.

Linker
16. travanj 2024 22:30