NOVA VIZIJA LIU JO BRENDA

Liu Jo Ženstvenost i glamur kao ključne riječi nove Liu Jo kolekcije

  • 09.09.2019. u 13:11

  • Autor:
    • Promo

Nova sezona jesen/zima govori o veličini putovanja Liu Jo brenda koji pronalazi svoj savršen identitet u savjesnoj evoluciji. Ovo je priča o #Glamourizing oglašivačkom konceptu, odabranom prije godinu dana za nov početak vizije branda, priče koja se u novoj sezoni potpuno afirmira kao ultimativan stav brenda.

 

Liu Jo u novoj kolekciji jesen/zima 2019. ponovno naglašava ženstvenost i glamur kao ključne riječi sezone, pretočene originalnom izvedbom zvijezde neospornog statusa: Anne Ewers. Žena koja savršeno utjelovljuje brend Liu Jo, fotografirana je u ovoj novoj epizodi uz opipljivu karizmu Mert&Marcusa koji nju i brend znaju prikazati kao nitko drugi, treću sezonu zaredom. #Glamourizing predstavlja svjesnost i afirmaciju, kombinaciju vizualnog i sponu s kreativnim timom koji svoju energiju i viziju uvijek iznova obnavljaju.

 

Na setu ove sezone, Anna Ewers predstavlja dvostruku osobnost jedne te iste žene, zna kako izraziti "prirodni glam" koji ju čini jedinstvenom. Namjerna i neovisna dvostruka ženstvenost opisana je prirodnim elementima - zlaticom i orhidejom koji na fotografijama zauzimaju posebno mjesto. Raspored fotografija i cvijeća predstavljaju sklad i uravnoteženost u kojem kontrast lakoće i seksipilnosti majstorski stvaraju različita lica ženstvenosti, uz njihov zajednički nazivnik - glamur. Iza objektiva, ista zadivljujuća žena sada se pojavljuje u svojoj odlučnoj, šarmantnoj sofisticiranosti.

 

Najnoviju kolekciju potražite u Liu Jo dućanima ili na www.fashionandfriends.hr!

 

Fotografije u visokoj rezoluciji nalaze se na linku: https://we.tl/t-ZVnRWuw690

Fotografije se mogu koristiti isključivo u PR svrhe.

 

PRODAJNA MJESTA LIU JO:

ZAGREB - Bogovićeva 4 ۰ Arena Centar, Ulica Vice Vukova 6

SPLIT - Joker Centar, Put Brodarice 6

 

PRODAJNA MJESTA FASHION&FRIENDS:

ZAGREB - Arena Centar, Vice Vukova 6 ۰ City Center one West, Jankomir 33

ZAGREB OUTLET - Svetog Leopolda Mandića 13, Dugopolje

SPLIT - Joker Centar, Put Brodarice 6 ۰ City Center one Split, Vukovarska 207 ۰ Narodni trg 4

RIJEKA – Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a

ZADAR - Supernova, Ulica akcije Maslenica 1

Tagovi